Friday, March 20, 2009

Har ingen intelligenstestat Anders Lago?


Integrationsminister Nyamko Sabunis förslag på DN Debatt att riva delar av miljonprogramsområdena upprör Anders Lago (S), kommunalråd i Södertälje.

"-Vi har 2000 asylsökande och flyktingar i Södertälje som inte har någon egen bostad. Att föreslå rivningar är föraktfullt mot dem," tycker Anders Lago (S).

Om Anders Lago använder hjärnan lite grann så skulle han (kanske, men förmodligen inte)  komma på att det finns ett alternativ till den situationen. 

Alternativet är att INTE ha dessa 2000 överskottsflyktingar kvar i Södertälje eller i Sverige. Han kan ju bestämma sig för att tala om för folk hur det ligger till, nämnligen att DET INTE FINNS PLATS FOR DEM. Ar det så otroligt svårt att säga sanningen? Lago, repetera efter mig, "STADEN AR FULL, DET FINNS INGEN PLATS TILL ER, RES HEM IGEN."

Om man ar förblindad av problemet så syns kanske inte den enkla och självklara losningen. Men om Mona Sahlin är den mest begåvade socialdemokratiska  politikern så säger det en hel del om de andra S politikerna. Har ingen krävt intelligenstest av politikerna? 

Test nummer 1. Om Sverige är fullsatt och resurserna har tagit slut, hur många fler asylsökande ska Sverige ta in?

A. All i hela världen borde få komma hit. 
B. Runt 200 000 om året, dessutom behövs mer utomeuropeisk arbetskraft.  
C. Vi borde begränsa invandringen till 2000 - 5 000 om året. 
D. Inga alls. 

De som tilllhör SSU och de som är till vänster om SSU som Anders Lago och Ilmar Reepalu svarar oftast A.   
Moderater och borgarpartierna svarar ofta B.    
Sverigedemokrater svarar ofta C ibland D.  
De enda som har formåga att dra kloka och självklara slutsatser svarar D. 

Ni som svarar D kan gå vidare, ni andra, vänta 20 år och ta provet en gång till, dvs om ni inte emigrerat, mördats, eller bara kan arabiska.  

Nyheter från Europa. 
Motsvarigheten till Sverigedemokraterna i Norge är nu Norges största parti,och SD's motsvarighet i Holland, Geert Wilders PVV är det största partiet i Holland

Det är bara 3 månder kvar till EU valet, hur ni bestämt er hur ni ska rösta? DN DNDN SVD

9 comments:

Anonymous said...

Hmm. Va? Nej, det finns inte plats. Precis. Därför är det korkat att riva, precis som han säger.

Skicka hem dem igen? Är du tolv år gammal eller? Snarare borde andra hjälpa Södertälje att lätta på trycket.

BefriaMedia said...

Haha, du fattade tydligen inte orsaken till testen. Las en gang till. Om sverige ar fullsatt, vart ska nya asylfall placeras?

Du tycker att ANDRA ska fortsatta pressa in asylfall i alla orter trots att de inte har fler bostader eller resurser. Varfor hjalper inte du sjalv till om du tycker det ar viktigt att ta emot fler araber och afrikaner, hur manga bor hemma hos dig?

En gang till, DET FINNS INTE FLER BOSTADER ELLER RESURSER. Fattar du inte vad alla kommunpolitiker klagar pa.

Robin Shadowes said...

Håller med. Dom kan flytta hem till Måna Muslim, Schweinfeldt, Westerberg, Dårazio och andra kramare. Låt dom ta hand om sina kära lottovinster. Det är trots allt dom som älskar dem. Dom är väl inte rasister eller?

Anonymous said...

Är redan medlem i SD och har röstat i två riksdagsval, ett EU-val och även kyrkoval!
Mitt svar blir alternativ D!!!!
Varför inte skicka ut Lago, Reepalu och övriga "flykting-kramare" till muslimska länder tillsammans med detta överflöd av "pensionsräddare"!!
Krav förekommer på, att lämna tillbaka diverse krigsbyten tagna genom alla århundraden! Varför inte lämna tillbaka Malmö till Danmark??
Då blir Vi av med alla socialbidragstagare och Reepalu i en giv!!!! Region Malmö är och blir knappast någon tillgångspost i svensk BNP!!!!

BefriaMedia said...

Robin, genialiskt 'lottovinst", mycket kreativt. Haha,

Jag tycker Sahlin, och de andra borde utnamnas till en ambassadorspost i ett fjarrand land, tex. Malawi eller liknande och att man lovar den ett fint palats som bostad men nar de ankommer efter ha skrivit pa ett 10 ars kontrakt hittar de bara ett sonderbombat litet ruckel med 30 afrikaner som ar tjanstefolket. Det ar enda sattet att bli av med dem och fa dem att leva i en miljo de fortjanat.

vinterbadaren said...

För kretinen Anders Lago är allt hopp ute. Slutstationen för denna man lär bli Säters fasta pavilljong eller varför inte närmaste lyktstolpe.

Robin Shadowes said...

Anonym 1:42, du glömmer en sak, danskarna vill inte ha våra mussar på några villkor. Däremot har dom inget emot att få tillbaka Skåne, Halland och Blekinge. Ett problem som enkelt skulle kunna lösas genom att ge etniska skåningar, blekingar och hallänningar danskt medborgarskap men neka mussarna det samma. Mussarna som förmodligen redan har dubbelt medborgarskap, det svenska och det ursprungliga har då valet att flytta antingen till Sverige eller annat MENA-land. Går säkert att klämma in Rosengårds-blattarna på Östermalm, Lidingö och Djursholm med lite god vilja. Dessutom är det väl på tiden att även dessa kommuner tar sitt ansvar.

Vet inte om Sverige har nån ambassad i Swat-dalen. Annars hade det varit ett lämpligt ställe att skicka Måna till.

Anonymous said...

Ingen här som vet att Ilmar Reepalu försökte stoppa invandringen till Malmö för något/några år sedan?

Ingen som känner till hur Nejtack-kommunerna totalvägrade ge med sig och ta emot?

Och hur Etablissemanget rasade mot Reepalu och tvingade Malmö ta emot fler?

Nä, kunde tro det.

Skrivet av: Icke-(absolut inte)sosse whatsoever

BefriaMedia said...

anonym 6:54

Jag kommer ihag att Reepalu har sagt offentligt att han ville stoppa invandringen till Malmo, men, efter patryckningar holl han tyst.

Om han vagade sta for sina asikter skulle han motsatt sig patryckningarna och vaga saga ifran, men savitt jag vet gjorde han aldrig det. Han anpassade sig till partiet, kanske med hot om uteslutning, men fegt var det och Malmo lider annu mer for varje dag pga det.

En politiker ska vaga sta for sina asikter. Inte bara politiker, vi alla maste vaga det.