Sunday, March 15, 2009

Irakier utvisar sig själva?

Migrationsfakta. 

"Cirka 150 flygpassagerare väntade på lördagskvällen och natten till söndagen förgäves på att komma i väg från Malmö/Sturups flygplats till Arbil i kurdiska norra Irak.

Det skulle ha varit premiär för flyg- och resebolaget MCA Travel Group med direktflyg från Malmö till Arbil. Flygplanet fanns på plats men den planerade avgången sköts upp gång på gång på grund av att en sandstorm svepte fram över Arbil.

Passagerarna, däribland många barn, fick tillbringa hela natten på flygplatsen." KVP

Vid närmare studie av artikeln så handlar det tydligen inte om ett utvisningsflyg vilket borde vara det enda alternativet. Men det handlar om Irakiska asylturister som vill turista i hemlandet.

Rent tekniskt måste man undra hur de ska kunna komma tillbaks till Sverige. Om vi antar att planet som landar i Irak och fylls upp med nya asylsökanden, hur ska de som har returbiljett till Sverige få plats på planet?

Artikeln har en kommentarsfunktion, men många klagar pa att Expressen, KVP censurerar många kommentarer. Det beror ju på att tidningen inte vill ta upp det viktigaste med den nyheten. Dvs att sk flyktingar reser tillbaks till hemlandet på semester. Det är givetvis den första frågan man ställer sig.  

Den svenska byråkratin och den svenska asylpolitiken avslöjas med en liten artikel som ett stor skämt, som ett kollosalt fiasko och ett fortsatt dårskap.  

Det värsta är att journalister och politiker låtsas att de inte ens har slutledningsformåga att begripa hur patetisk den svenska politikern är när flyktingar vill resa tillbaks till hemlandet som rika turister så fort de fått uppehållstillstand. Jag är säker pa att många politiker nästan kissar pa sig av frustration över att de inte kan/vågar tala ut om saken, ren självbevarelsedrift kräver att de talar ut. Men deras feghet fortsätter att orsaka permanent skada på Sverige. Sluta med er feghet, tala ut innan ni själva avlider av samvetsinfektion.      

Nyheter som detta är ju solklart bevis på hur sjuk var politik är och därmed hur moraliskt fega våra politiker är som inte klarar att utrycka en intelligent tanke om saken. Debattmetoden blir, TYSTNAD.  

Skulle detta motivera folk till att fortsätta betala världens högsta skatter?

Knappast, men det fortsätter att motivera hundratusentals fler att komma till Sverige för att pröva på vårt pensionssystem som tillåter dem som rika återvända och investera sina/våra svenska skattepengar i Irak och därmed bygga upp ekonomin i deras hemland.  Grattis Sverige, er välfärd blir utskeppad till bl.a. ett av världens oljerikaste länder, Irak. 


No comments: