Tuesday, February 10, 2009

Vilda muslimska gatuterrorister bestämmer numera Englands utrikespolitik.

Först var det extremism, sedan blev det mer tolerans för extremismen, sedan stoppades oppositionen emot extremismen, opposition kallades "intolerans" och "rasism",  sedan sponsrades extremismen och dess representanter hyllades i media, de fick fritt spelrum och bidrag från alla myndigheter, därefter tog extremismen över ett lands politik. 

Våldet styr nu England, det politiska muslimska våldet. Vem sade att islam bara är en religion som alla andra religioner? Det kan inte ha varit en person som vet mycket om islam.
 
Den brittiska regeringen har idag stoppat Geert Wilders planerade resa till London. Den Holländska parlamentledamoten Wilders var inbjuden av medlemmar av House of Lords och planerade att hålla ett tal på ett seminarium om yttrandefrihet och förevisa sin berömda film Fitna som sågs av 9 miljoner människor inom 24 timmar.  

Enligt en talesman för det Holländska utrikesministeriet har den Brittiska ambassaden låtit meddela att Geert Wilders inte får inresetillstand, motivet sägs vara "allmän ordning och säkerhetsproblem". 

Om det är sant så har England tagit ett principbeslut som i klartext betyder att vilda gatuterrorister styr regeringens handlande. Det betyder att normalt utbyte mellan länder och demokratiska friheter inte längre existerar.

Den misslyckade nya premiarministern Gordon Brown har inte bara lyckats driva ner den tidigare starka valutan, ekonomiskt har det dalat sedan han tog över som PM. 

Han är ytterst ansvarig för den nya strategin. Det innebär att hans regering nu stoppar yttrandefriheten och orsaken sägs vara gatuvåldet. 

Det är dags att intesifiera en kampanj för yttrandefriheten i Europa, om England kan göra något så farligt och hotfullt mot friheten så kan säkert en svensk bananrepubliksregering helt enkelt förbjuda oppositionen utan att det skulle bli stora rubriker i Europa jämfört med vad England har gjort. Tendenserna syns överallt, det blir farligare och svårare att utrycka sig fritt, och regeringarna låter sig påverkas i riktning mot åsiksfortryck. Läs artikeln i Spectator först.  BBC Daily Mail
 
Har begärt att få en förklaring av ambassaden och återkommer med deras svar. SVD

2 comments:

Robin Shadowes said...

Det ryktas att det är Lord Ahmed som ligger bakom förbudet. Hur fan man nu kan adla en landsförrädare begriper jag inte men det visar hur mycket dhimmis man blivit på toppnivå. et enda som återstår nu är för mussarna att ta över makten officiellt. Trots att dom inte ens är i närheten av att bli majoritet så dansar man redan efter deras pipa. Vi kommer väl få se några till bli adlade innan dess.

vinterbadaren said...

Skymningen lägrar sig allt snabbare i det gamla och trötta Europa vars enda räddning verkar bli den rakryggade fd KGB-översten Putin och hans rike.