Monday, February 16, 2009

Moderat bluffen.


Nu drar det ihop sig till Europaval och Moderaterna vill lägga fram nya ideer för att öka sin minskande popularitet. 

De ska diskutera om man ska fundera över att kanske prata om en utredning som kanske ska kunna få fullmakt att yttra sig för partiledningen om att dra in medborgarskap för brottslingar som invandrat, ungefär. 

Som vanligt då vi pratar om riksdagspartiernas förslag så är det en trög utveckling som aldrig når fram till de blygsamma mål de sätter upp. Om man nu någon gång inom de närmaste 30 åren beslutar dra in medborgarskap för brottslingar så betyder det INTE att de utvisas eller fråntas rätten att bo kvar i Sverige. 

Som exempel kan titta ut hur det fungerar idag. Av de tusentals som dömts till utvisning så har bara några dussin verkställts. Det betyder att antalet som dömts till utvisning men finns kvar i Sverige ökar varje vecka och varje år. Grov brottsliga invandrare döms knappt alls till utvisning. 

Regeringen är altså helt handlingförlamad när det handlar om att få saker gjorda. 

Det är inte huvudskälet till att ställa sig skeptisk till Moderaternas nya utspel. Huvudorsaken är att de bluffar. De har sedan de fick regeringsmakten fördubblat massinvandringen och de söker aktivt efter nya flyktingar att importera från tredje världen. Billström var nyss ute på en rundresa i tredje världen och sade till alla media i utlandet att Sverige vill ha fler asylsökande och invandrare av alla kategorier. 

Som parentes kan man undra hur omvärlden utvärderar en obetydlig minister från en obetydlig bananrepublik, ett av världens minsta länder uppe vid nordpolen som kommer med så fantastiska ebjudanden till de folkrikaste nationerna i världen? Klok man eller bananätande funktionär? 

Regeringen erbjuder hela världens befolkning gratis högskoleutbildning i Sverige och de vill släppa krav på arbetstillstånd för andra nationaliteter. De pratar om att ta in ytterligar en miljon asylsökande och andra kategorier och nu försöker de få oss att tro att de vill dra in medborgarskapet för kriminella? 

Moderaterna skulle ha föreslagit det för åtskilliga år sedan om de verkligen tycker så. Men de försöker istället ta ideer från de snabbt växande partierna utanför riksdagen som vill försöka rädda Sverige undan konsekvenserna av riksdagspartiernas sinnesjuka massinvandringskaos. 

Sverige skulle inte bli bättre av enbart detta förslag. Det krävs ju hundratals samordnade politiska förändringar om Sverige ska kunna räddas. 

Mot bakgrund av allt annat de gjort så kan man bara dra slutsaten att det naturligvis enbart är en bluff som på sin höjd kan lura ett fåtal gamla tanter som inte har mycket kvar på hjärnkontoret. 

De ser SD som en viktig konkurrent om väljarna och de kommer bli mer desparata ju närmare valet vi kommer. Det kommer säkert med fler förslag men inget förslag kommer att förändra den underliggande politiken de för som leder till kraftigare ökningar av massinvandringen. Om det mot förmodan finns någon som tror på modaterna så ska man veta att ingen av de som deltog i Rosengårdsuploppen har griptis eller döms för brott. Förslaget skulle inte hjälpt på något som helst sätt och det faktumet visar igen hur ineffektiva och värdelösa deras ideer är.    
En av deras ideer ar att utvisa utvisningsdömda, det är en aning förvirrande eftersom nuvarande regler säger detsamma men de själva i regeringsställning bryr sig inte om det!  Allt de behöver göra är att verkställa utvisningsdomarna, men de har valt att inte vilja göra det.  

De kanske sett tidningarnas poller som samtliga visar att SD knappar in på moderaterna. En poll är inte en vetenskaplig undersökning men den visar en tendens. Moderaterna ser det som en konkurrensfråga, om de kopierar SD's ideer så är det inte för att de tror pa dem, de vill bara lura valjarna. SVD DN AB DN AB AB AB DN

2 comments:

Helena said...

Den nya förslaget förgör lika rättigheter för alla. Svenska medborgare med utländsk bakgrund är mindre värda för Sverige. Vilka är Sverige? Kan man göra som man vill med “de“? “Lika rättigheter” tills vidare? När nya vindarna börjar blossa hoppas man att de ska blossa bort invandrarna! Invandrade personer med permanent uppehållstillstånd kan ha barn som kommer in i dålig sällskap och blir kriminella, ska de utvisas då eller ska de få hjälp som alla andra ungdomar i Sverige? Vem gäller lika rätigheter för? Det här kan gå hur långt som helst så att man blir utslängd bara för att man har tappat sitt pass? Hur vet vi hur beslut om utvisning går till? Vad händer med personalen som har gett dem svensk medborgarskap på felaktiga grunder, får de sparken, vilken information kommer att nå allmänheten? Vilka är de som har fått muta, varför tog de emot det? Kan man göra med “dem” som man känner för? Är de dockor, otillräckliga tjänare? Nu ska ni faaaaaan... göra som vi vill, vi kan inte slänga ut våra riktiga kriminella svenskar men er kan vi göra oss av med och skita på!
Skäms moderaterna skäms! Vi får se om rasism lönas och hur demokratisk är Sverige????

JG said...

Helena, moderaterna har inte ens kommit i närheten av de frågor som du hysteriskt gapar om.

Säg ett ord om "krav på invandrare" i Sverige och hela proffstyckaretablissemanget skriker sina tomma floskler i kör.