Tuesday, February 17, 2009

Hur ironisk kan en huvudkapning bli?

Grundaren av en muslimsk TV station i New York som inriktar sig på att motarbeta muslimska stereotyper har erkänt att han kapat huvudet av sin fru. 

Muzzammil Hassan åtalades för mord efter att fruns huvudlösa kropp hittades på hans arbetsplats Bridges TV studio i orten Orchard Park utanför Buffalo, New York. 

Polis har kallats till deras hem ett flertal gånger och frun lade in om skilsmässa den 6 Februari i år. Kvinnor borde känna igen varningtecken pa farligt beteende vilket är tvång, hot, misshandel eller krav på underkastelse. 

Denna huvudlösa (sorry, men jag kunde inte låta bli) handling bekräftar sterotyper om vissa muslimer, men även en realitet som de lever under.

Mördaren startade Bridges TV studio 2004 och hoppades kunna balansera den negativa bilden på muslimer som terrordåden under 9-11 illustrerade. 

Det påminner en aning om regeringens satsning på Halal TV i SVT, i statens officiella media organ. De ville korrigera stereotyper men en av programledarna  bekräftade från början en stereotyp om muslimer då hon i en intervjuv sade att hon ville se otrogna mördas med primitiva muslimska metoder som stening till döds. Programmet misslyckades och upphörde i brist på ideer.  

Verkligheten gör ännu en gång oss påminda om att ibland är stereotyper mycket verkliga. Foxnews  SVD

4 comments:

BLU-82 said...

Halal-tv återuppstår säkert i någon ny skepnad inom kort.

Skattebetalare till vad?? said...

MED ANLEDNING AV ATT POLISEN SKALL REKRYTERA POLISASPIRANTER UR EXTREMMUSLIMSKA KORANSKOLOR I SVERIGE!
De indoktrinerade och ömdömeslösa polischeferna kommer nog vakna upp, troligtvis om 5-10-15 år när det är försent!
så här är det i england när utlänningar blir mäktiga och Brittiska myndigheter säger NEJ!
http://www.truthtube.tv/play.php?vid=174

i Sverige är skillnaden att myndigheter och särskilt polischefer vågar inte säga nej, inte ens när extremmuslimer bjuder in polisen till sina koranhögkvarter där vanliga Svenskar ICKE har tillträde!
på alla andra platser i Världen uppstår konflikter när Islam får ta över men Svenskar är lydiga som Lamm så det blir nog en tyst förintelse av otrogna Svenskar när Islamistiska poliser får agera

http://www.truthtube.tv/play.php?vid=459

Daniel blev halshuggen i Malmö dec 2008 av 2 generations invandrare som gått i korankyrkor i Malmö
(detta inlägg har ej bloggen ansvar för bara en upplysning till politiker att snälla ni förstör inte trygga Sverige mer, det är räcker som det är nu)

Mattias Jansson said...

Jag kan inte lata bli att tanka pa Woody Allens film Crimes and Misdemeanors, dar Allen ar en dokumentarfilmare vars projekt om en lyckofilsof stott pa ovantade problem sedan lyckofilosofen hoppat ut fran 44e vaningen i en skyskrapa...

Snoddas said...

Dags att på allvar ifrågasätta ALLA liknande organisationer i Sverige och dra in ALLT statsstöd, inklusive till s.k. islamologer som ser som sitt främsta syfte att försvara islamism. Det är hög tid för en kritiskt granskande forskning om islam.