Tuesday, January 13, 2009

Svenska nynazister vill stoppa Israel match.

Svenska extremister vill dra nytta av att Israel angripits och tvingats forsvara sig i striderna mot Hamas. De svenska extremisterna vill forodmjuka de angripna Israelerna och bestraffa dem enbart for att de forsvarar sig mot terrorismen. De vill att Israel inte forsvarar sig. De slagord som anvands ar "det skapar mer terrorister", "oskyldiga skadas", "fornodenheter kan inte skickas in" etc. Alla slagord syftar till att Israel ensidigt avbyter sitt forsvar, inga av dessa "fredsaktivister" kraver daremot att Hamas slutar med sin terror.

Hamas star infor en fullstandig kollaps. Infor toppmotet i Egypten skriker Hamas exilledare till Gaza Hamas infor alla forhandlare att forsatta slass till sista man, och Gaza Hamas skriker tillbaks att de vill desperat ha slut pa Israels forsvars aktiviteter. Hamas ar 100 % skyldiga till allt som intraffar som resultat av striderna i Gaza precis som Hezbollah ar ansvarig for allt som hande i Libanon 2006 da Israel tvingades forsvar sig mot angreppen.

De svenskar kommunisterna och socialdemokraterna alliera sig med nynazisterna och vill bokotta Israel.

Davis Cup matchen ska spelas den 6 - 8 mars. Formodligen kan man rakna med demonstrationer av alla extrema krafter som forenat sig med sitt judehat. Palestinier, nynazister, kommunister, afa, radikala invandrare, socialdemokrater och kanske nagra allianspartister. SVD DN DN AB SVD SVD SVD
Bilden: Anne Ludvigsson, antijudisk radikal vill inte att Israel forsvarar sig. Hon ser formodligen med gladje pa nyheten att gaskranarna nu kan oppnas. Ar det en uniform hon har pa sig? Den argsint stirrande blicken paminner om bekanta karaktarer fran 1930-talet.

6 comments:

Anonymous said...

Verkar ju inte vara SD som är hot mot den svenska demokratin. När man bara låter tiden gå, så kommer det fram att det är S-kvinnorna som är onskans axelmakt.

Judehatare, haha said...

Haha, när du nämner de extrema grupper som kommer att närvara nämner du palestinier, är de en extrem grupp?

Hur lyckas judar ALLTID omforma israel-kritik till judehat? Man utgår ju alltid från sig själv, och när du angriper nazisterna, är det då ditt tyskhat som sipprar ut ur din mun?
Din enfaldiga idiot!

Anonymous said...

Jag hoppas verkligen att Anne Ludvigsson anmäler dig för förtal. Detta var ett av de larvigaste inläggen i debatten om den nuvarande situationen på Gaza som jag sett! Vill du argumentera för Israels sak, gör det med vettiga argument och objektivitet.

Det finns väl ingen vettig människa som stöder det som händer i Gaza just nu. Sen om den största skuldbäraren är Hamas eller Israel har jag ingen uppfattning om. Men att de är medskyldiga båda två råder väl ändå inget tvivel om!

Så nu ska du väl hävda att jag är judehatare, nynazist och kommunist jag med?

SingleStar said...

Nationalsocialisterna, kommunisterna och socialdemokraterna har ju i grund och botten samma värdering om ett socialistiskt samhälle.

Anonymous said...

De svenskar kommunisterna och socialdemokraterna alliera sig med nynazisterna och vill bokotta Israel.

Åtminstone kommunisterna och nazisterna hittade varandra flera gånger tidigare.

/ FreeBird

Stefan said...

Du glömmer att det var judarna som i början av 1900-talet började använda våld och terror genom att mörda palestinier och britter för att skapa ett judiskt land i arabernas land. Men är man blind så är ju judarna alltid offer.