Friday, January 16, 2009

KD inte alls slatstruket, bara pro-islamiskt och svensk fientligt.


KD ligger illa till i undersokningar som finns i media, men KD ar inte alls slatstruktet.

KD ar ar daremot ett parti som forsoker vara mer socialademokratiskt an socialdemokraterna.

Ordet Krist har ersattas av Perverst eftersom KD vill bygga moskeer i Sverige och de vill ha homoaktenskap.

De ar inte slatstrukna. De ar extrema och vill overga till ett perverst samhalle med islam som vill ha gaymord och de vill samtidigt ha homoaktenskap som ar en diametral kontrast mot vad islam vill ha.

De ar med andra ord helt forvirrade, de vet inte vad de vill och de har gjort sig sjalva helt overflodiga. Vill de overtala oss att valja dem eller varfor finns nagra av dem kvar?SVD

4 comments:

Anonymous said...

Jag har givit KD min röst i två valomgångar, men 2010 blir det SD i både kommun och riksdagsval.

Olbap said...

Förbaskat bra blogginlägg! I jakten på den politiskt korrekta innerstadsmedelklassens röster så har Kd kastat ut kristendomen, och anammat svenska kyrkans kristen-light teologi, det vill säga: anything goes.

carl said...

när man som liten hörde sagan om Oliver Twist, tänkte man vilket elände på 1800-talet tur att det inte händer nu, iallafall inte i Sverige.

Men som konsekvens av värdelösa politikers beslut under 20 års tid så har Världens rikaste och tryggaste land förvandlats till en provins där kriminalliteten kan frodas bättre än en bakterieodling!

Alla kan ju räkna ut med lillfingret att de stora elefanterna lockar till sig barn som inte kan straffas de får utföra brotten medans de själva köper lägeheter på strandvägen.

Trots att stora bolag utnyttjar fattiga pinade arbetare i kina så går de med Miljardförlust. När skall företagsledningar inse att det behövs förnuftiga personer med hög moral som styr företagen. vad skall de nu spara in på??? blir det barnarbete i exempelvis Pakistan som skall vända förluster???

Varje gång man ser Quislingpolitikern Fredrik Reinfeldt så slår det mig hur lik han är figuren på försvarets gamla skjuttavlor. kan nån som är duktig i fotoredigering montera en hjälm på hans bild och skriva en skylt på hjälmen "Halalslakt av Sverige" det borde inte vara kränkande för han har gjort lumpen och försvarar Halalslakt i Sverige och han slaktar livssituationen för Svenska folket i sin iver att ta Sveriges tillgångar och ge till EU-maffian i Bryssel

Carl said...

kanske du brukar rösta på nåt Muslimskt parti exempelvis Socialdemokraterna eller nåt av de nya renodlade invandrar parierna nu finns det i Göteborg Muslimska föreningar som bildar partier så då blir det nog svårt med mångfalden verkar redan vara svårt för barn och barnbarn till judar som kom till Sverige på 40-talet.
skulle vilja se den Allians och Sossepolitiker som öppet vågar fördömma hot i Sverige mot Israeler.

skulle vara lika bra att lägga upp en länk från -www.theync.com- där de behead huvet på folk som tycker annorlunda så får alla se hur det kommer bli i Sverige också om 10 -20 år.vi har redan förbud mot att inte gilla Islam och Halalslakt och många Muskeebyggen är planerade förändringar sker sakta tills tills ketchupeffekten är ett faktum. Snart kan ingen sitta hemma och glo på tv och inbilla sig att de fortfarande bor i "Sverige

alla borde åka på studieresa till Afganistan så Svenskar vaknar upp till verkligheten. i FN tjänst så inser man snappt att den fred och trygghet som finns i Sverige är en skör tråd bort från att helvetet bryter ut. verkligen skrämmande hur naiva politiker i Allians och Sossepakten är när de vill förändra Sverige så snabbt.
Än så länge kan ett kommunalråd försvara sig med att vi har religionsfrihet i kommunen och kan säga nej till, krav om att skolbarn bara skall få undervisas av lärare på som döljer sitt ansikte. men hur blir det om 5 -10 -20 år?????