Wednesday, January 21, 2009

Geert Wilders atalas for sina asikter.

En hollandsk domstol sade idag att Geert Wilders borde atalas for sina uttalanden. Ett av hans uttalanden som domstolen ogillade var da Wilders kallade Koranen en "facistisk bok".

Geert Wilders ar partiledare i det hollandska "Freedom Party". De har 9 platser i parlamentet av totalt 120 platser.

Wilders har uttalt sig kritiskt mot Islamiseringen i Holland som snart har drabbat hela landet med oerhort negativa konsekvensker. Manga mord pa kanda personer har intraffat efter att de uttalat kritik mot Islamiseringen eller massinvandring.

Wilder's film Fitna som talar om hur muslimer anvander terror och hot for att oka sitt inflytande fick rekort stort antal besokare med 9 milioner tittare de forsta 24 timmarna och 30 miljoner tittare den forsta veckan. Filmen som stangdes av pa Youtube och inte fick visas pa privata hemsidor av registranten Networksolutions visades efter ett uppehall pa Live Leak och en rad andra hemsidor.

Wilder kommenterade domstolens syn idag och sade att "det ar en svart dag for mig och for yttrandefriheten".

Domstolens nya syn vander pa forra arets domslut dar aklagaren sagt att "Wilders asikter ar kanslosmmma for muslimer men de ar inte olagliga".

Wilders har annu inte atalats men yttrandefriheten i Holland ar nu beskuren och begransad pga av muslimernas okande inflytande och deras kamrater i det Hollandska etablissemanget som vill oka islamiseringen. Kontakta ambassaden och deras lokala media for att protestera mot begransningarna i yttrandefriheten och den foljande oundvikliga hastigare islamiseringen.

Skriv pa namninsamlingen till stod for Geert Wilders.

Las mer paFoxnews.

Se Fitna, Del 1.



Fitna Del 2.

No comments: