Tuesday, January 20, 2009

Afghansk flicka mordas. Orsak: Kladseln.

En 16-arig afghanska flicka knivmordades av sin bror Ahamd Obeidi i ett hedersmord. Det intraffade i Hamburg.

Hon hackades ihjal med en 7 tums kniv som brodern hogg henne med 23 ganger. Hon hoggs i magen, ryggen, armarna, benen, hjartat och lungorna. Hon dog pa en parkringsplats utanfor McDonalds.

Allt hon ville var att leva ett normalt liv och integreras. Det ville inte brodern och hennes straff for att vilja integreras blev mord.

Han hade varnat henne tidigare och sagt at henne att bara sloja och ga till moskeen. Brodern ar tidigare domd for en rad olika grova brott, stold, allvarliga valdsbrott, mordforsok, mm.

Islam ar en primitiv religion som inte har bidragit med nagot positvt i varlden. De som accepterar muslimer, Islam och moskeer i Europa lider av starka fordomar eftersom de kanske tror att islam ar precis som vilken annan religion som helst. Det ar den inte. Islam ar en religion i sarstallning och skiljer sig fran alla andra religioner pa jorden. Inte ens Satanism leder till mord, dod och forintelse som islam gor.

Islam, moskeer och muslimer har inget i Europa att gora. De maste atervanda till sina hemlander sa vi slipper deras brottslighet, hedersmord, moskeer och krav pa underkastelse.

Las mer om det bestialiska mordet i Belfast Telegraph.

No comments: