Thursday, January 22, 2009

Oförmåga att dra slutsatser driver upp brottsligheten.

Den massiva våldsbrottsligheten som slukat så gott som alla orter i Sverige talar man inte om i massmedia.

Myndigheterna ljuger med statistiken.  

Det har pågått ett systematiskt mörkande av brottsligheten. Därfor har kopplingen till massinvandringen inte heller gjorts av media eller politiker. 

Nu 30 år senare så rapporteras visserligen en del brott i media men media håller tyst om vilka som begår brotten. Invandrare/aslysökande är alltid kraftig överrepresenterade men det intrycket får man aldrig om man studerar media. 

Därför lider många svenskar av okunskap om hur våldet och brottsligheten ser ut och vad man måste göra. 

Tyvärr har folk runtom i landet blivit överraskade pga av mörkandet, men fler får varje vecka upp ögonen och upptäckt att den största delen av brottsligheten begås av invandrare. 

Dessutom så lider folk av sådant som aldrig kommer med i brottsrapporter eller statistik.  Det begås ett oerhört stort antal brott som aldrig rapporteras. Mörkertalet for våldtäkter tros vara 8-10 gånger fler än de som rapporteras. Mörkertalet for misshandel och rån kan vara ännu högre. Hot är inte ens straffbart i Sverige och är förmodligen den största orsaken till att Sverige ar ett otäckt land att befinna sig i.  

En stor del av befolkningen utsätts regelbundet för hot från invandrare. Vissa skolevever upplever hot från invandrare dagligen utan att någon gör något åt saken. Elever rånas och misshandlas regelbundet, men om inte ens vuxna har rättigheter i Sverige hur ska barn räkna med att ha rätt till frid. Nej, barn har inte heller några rättigheter i Sverige. De skall bara hålla tyst och sedan bli skattebetalare så de som misshandlar, våldtar och rånar dem ska kunna få en bra levnadsstandard.   
  
Politiker och journalister arbetar på ett kontor med säkerhetsdörrar. De tar bilen direkt från garaget till hemmagaraget som är inhägnat och de slipper se eländet som svenskarna tvingas stå ut med runtom i landet. De går aldrig ut på kvällarna så de ser aldrig gatuvåldet till skillnad mot många vanliga svenskar har inte råd med bil och tvingas ta allmänna färdmedel och trängas med hotande brottslingar. De ser inga rapporter om en massiv brottslighet eftersom de inte läser privata politiska bloggar. 

Den offentliga statistiken är förfalskad av myndigheterna. Om sanningen om brottsligheten skulle sippra fram så kan politiker och journalister avfärda den som falsk och referera till Jerzy Sarnecki, statens ljugande "expert" som alltid ljugit och "bekräftat" att Sverige inte har något problem med brottsligheten. 

Vanliga svenskar tvingas ha sina barn i skolor där kanske hälften av eleverna inte kan svenska, skolkar regelbundet, bråkar i klasserna och rånar och misshandlar de svenska eleverna pa fritiden.  

Våldet har nu makten i Sverige och det kan enbart bli mycket värre pa kort och lång sikt. 

Det skulle krävas drakoniska lagar, mycket hårdare straff och massutvisning av hundratusentals misslyckade asylfall om Sverige ska kunna återvanda till att bli ett tryggt land. Risken att den typen av forbättringar händer i Sverige är minimal om inte obefintlig även om nationella partier får stort inflytande. 

Om nationella partier blir stora så inleds förmodligen en rad pseudodebatter i Sverige, de nationella vill ha hårdare straff medan de 7 riksdagspartierna i stort vill behålla det kollapsade rättsystemet. Det kommer inte att bli en riktig debattt om de stora frågorna. Enbart små sidofragor och en ytlig debatt om straffskalor kommer att ske vilket inte löser de stora problemen.  

Med stora nationellla partier i riksdagen så antar jag att invandringen kommer att diskuteras för första gången i Sverige, men debatten kommer inte handla om det som är viktigast. Jag antar att debatten enbart kommer att handla om hur stor invandringen skall vara, vilket är helt fel debatt. 

Debatten måste handla om hur stor mass-UTvandringen ska vara.  

Om den svenska tryggheten ska kunna återstallas så måste helt klart alla misslyckade asyl/integreringfall utvisas. Det handlar om stora antal, hundratusentals, förmodligen långt över en miljon människor som inhämtats helt i onödan och som skadar Sverige och svenskarna varje dag. 

Om inte den debatten tas så finns det givetvis inget hopp for Sverige. Att stoppa invandringen helt leder ju enbart till ett status quo. Det innebar att vi bibehåller massvåldet, massbrottsligheten och kaoset runtom i landet på nuvarande nivå. Ingen svensk acepterar den, därför är inte ett stopp på invandring tillräckligt. 

Den tidigare massinvandringen måste bli massUTvandring och den måste fortsätta tills förhållanden i Sverige normaliseras, dvs till man sänker brottslighet till jämforbara Europeiska länder. 

Då har jag inte ens tagit upp den ekonomiska sidan som forvärras varje år, det blir en annan dag.

Läs om det verkliga Sverige i bloggen Rakryggad, där  berättar svenskar berikande detaljer om sin omgivning. SVD   SVD SVD DN

Hur ser framtiden ut om det fortsätter som nu, inbördeskrig? Se filmen som forutspår en vecka någon gång i framtiden, nästa vecka?

3 comments:

Arthur said...

Hur orkar du vara så hatisk? Förövrigt så anser jag att det är du som inte går utomhus tillräckligt ofta för att se hur 'verkligheten' är - du lever inomhus framför din lysande skärm i rädsla.

BefriaMedia said...

Lustigt att du vll skriva budskap utan betydelse. Vad ar vitsen med det?

Om du inte ens fattat att asikterna som 90 % av svenskarna har ar baserade just pa att ha gatt utomhus tillrackligt ofta sa maste du vara mentalt helt franvarande.

Det ar inte en skarm som skapa radsla. De 75 - 90 % av svenskar som or ororade att ga utomhus ar det pga av "verkligheten" eftersom de ranas, misshandlas, hotas, mordas och valdtas. Offren borde hata brottslingarna, hur gor du sjalv om du blivit valdtagen , alskar du de som valdtog dig?

Du lankade till en falsk sida, darfor tror jag inte pa att det finns nagon i Sverige som tror som du, du ar bara en korkard provokator utan argument, eller hur?

Anonymous said...

Bra skrivet!De som kommer hit ska assimileras, vill de leva som i sina hemländer, så ska de resa tillbaks dit - pengar att resa för verkar de ju ha gott om eftersom de reser hit och dit "på semester".
Vi som lever i någon av de städer som berikats av mångkulturen, vi vet vad rädsla betyder ,ingen vågar längre vandra hem efter en bio- eller teaterkväll man måste ta taxi och inte ens i den går man säker för överfall/våldtäkt.Det pågår en vidrig samhällsutveckling där "utveckling" blivit liktydligt med barbari.