Monday, December 01, 2008

Kd politiker slutar. Planerade konkurs for Vellinge.

Anders Alkewall (kd) slutar som kommunpolitiker. 

Han upplevde ett starkt folkligt motstand mot hans forslag att ta emot 2-3 ensamkomna flyktingbarn. 

Andra kommuner som tagit emot ensamkomna barn har upptackt att kostnaderna handlat om runt 1 miljon per barn den forsta tiden. Darefter har kommunerna upptackt att det utlovade stodet fran staten inte blivit lika stort som utlovats, ibland blev stodet bara 22 % av det staten lovat. 

Kommunerna har darfor drabbats oerhort av statens falska loften om bidrag och de egna naiva teorierna om att mest muslimska flyktingbarn skulle kunna anpassa sig i den Svenska miljon. 

Tre barn brukar i verkligheten bli 10 eller 20 efter att man sluter avtal med migrationsverket.  20 "barn" kostar 20 miljoner om aret, som kanske till 80 % maste beskostas av lokala skattebetalare vilket de aldrig raknat med. Det vore battre om Anders skickade 300 kr i manden till Roda Koret, det kan hjalpa 3 flyktingbarn pa plats istallet for att belasta Sverige med 20 miljoner kr per ar plus en kraftig okning av brottsligheten. Skillnaden mellan 300 kr och 20 miljoner kr ar bara ett naivt ogenomtankt katastrofalt beslut av politiker.     

En del av de "barn" som kommit har varit i trettioarsaldern. Manga har genast borjar forstora allt i sin omgivning. Manga tillfalliga bostader har slagits sonder, polis har ofta tvingats rycka ut, och brottsligheten okar genast i kommuner som tar emot flyktingar. 

Med de kunskaperna som bakgrund sa ar det bast att politiker som foreslar en fortsatt misslyckad invandringpolitik avgar. De som inte annu inser att massinvandringen misslyckats borde lara sig orsaken till att de inte vet nagot. 

Det beror dels pa att media hemlighaller vilka som begar brotten i Sverige.  Denna bild efterlyser klader och doljer den skyldige. En komisk effekt av ett forsok att dolja den misstankta brottslingen.   

Anders Alkevall sager att hans mardrom borjade nar han foreslog att Vellinge skulle ta emot flyktingar.  Det ar battre att han avgar an att han ensam ska lyckas skapa en stor mardrom for hela Vellinge. AB DN

2 comments:

Anonymous said...

En genialisk rubrik för visst leder utlänningarnas invasion till konkurs!Ekonomiska förluster går att mäta men hur gör vi med den kulturella förlusten?Vi blir en nation utan gemensam historia,utan gemensamma värderinger och utan gemensamt språk,sådant går inte att mäta i siffror,går inte att visa i diagram den känns bara i våra hjärtan.Tora

Anonymous said...

Kolla Sveriges mohammed t-shirt den e BÄST och läs infot men läs på Engelska,
http://www.mohammedt-shirt.com