Wednesday, August 13, 2008

Afrikansk "flykting" misshandlar och forsoker rana mindrearig flickvan.


Mike Almayehu, 25, tvingades av sina foraldrar att resa till Sverige som "ensamt flyktingbarn". Han trivdes inte alls i Sverige och ville aka hem till Etiopien, han hade inget intresse av att fortsatta med bluffen som falsk flykting men foraldrarna tvingade honom. Det var runt 1995.

Nu ar det 2008 och mycket har hant sen dess, han har hyllats i media (AB) som en amator skadespelare och har flera brott pa sin merit lista.

Han akte nyss fast for misshandel av en en 16-arig flicka. Enligt GP ska han ha utnyttjat henne, misshandlat henne, och forsokt ta hennes pengar.

"25-åringen spåddes en lysande framtid som skådespelare. Han medverkade i flera framträdande roller inom film, tv och teater. I stället hamnade han i fängelse.

När han skallade sin nya flickvän den 27 april i år hade de känt varandra i sex månader och enligt flickan varit ett par i två månader. Mannen säger att de bara haft en kompisrelation.

För hans skull försummade flickan skolan och tillbringade de flesta nätter hemma hos honom.

Flickans mor blev förtvivlad när flickan inte kom hem på nätterna och skolkade från skolan. Hon tog reda på vem mannen var och letade fram den tidigare domen mot honom. När hon visade den för sin dotter sa flickan att den inte stämde. Mannen var inte alls sådan som det stod i domen."

"..........Han skällde på henne och begärde pengar av henne. Hon hade inga. Mannen skallade henne så att hon föll. En vakt hjälpte henne.


Flickan pa bilden har inget med artikeln att gora. Den glada negern pa bilderna ar den misstankte Mike Almayehu.

När hon hördes av polisen berättade flickan att ex-stjärnan slagit henne två gånger tidigare och hotat henne med bötning under deras korta bekantskap..........Senare ville flickan ta tillbaks sin anmälan mot mannen. Hon vill inte ställa upp på någon rättegång. - Han är snäll när han är nykter, säger flickan."

For ett par ar sedan domdes han efter att han forsokte morda sin davarande flickvan genom att skjuta henne genom brevinkastet. GP. Tips fran Varjagers blog.

No comments: