Wednesday, December 17, 2008

Kan nagon paminna mig om varfor vi ska moskeer i Sverige.


Jag kan inte minnas nagot bra motiv till att vi ska ha moskeer i Sverige. Vid narmare eftertanke sa har ingen nagonsin sagt varfor eller haft ett enda argument for moskeer.

En kallarmoske som stangdes av hyresvarden har nu varit orsak till dagliga upplopp. Inte bara de lokala gatuterroristerna men aven ditkallade vanster terrorister fran AFA har allierat sig for att forsoka "krossa kapitalismen och staten".

Allvarligt talat sa har nog de flesta svenskar fatt nog av alla stenkastningar, skolbrander, upplopp, ran, mord, brottslighet, hot, svenskforakt, svenskhat, rasism, samhallssabotage, forstorelse som dessa muslimska och andra invandrare och deras vansterextemist vanner haller pa med.

Minsta lilla tjafs blir inbordeskrig, en blick blir raskrig, ett ord kan blir upplopp, en nysning kan bli mord, ett pekfinger kan besvaras med automateld, en skuld kan bli raketbeskjutning med RPG7 och hogexplosiv laddning. Att vanta i en ko kan sluta med vilt slagsmal eller rasistiska hot mot svenskar oavsett om det ar hoggravida, 90-aringar eller smabarn som blir utsatta av dessa kriminella hatare.

Det ar Sverige av idag, Det ska tmf inte behova vara sa.

Nar fattar ortsborna att dessa sabotagemaskiner maste utvisas fran Sverige, kommer de aldrig att reagera? Det kanske bara tar lang tid innan de inser vad som ovillkorligen maste handa. Kan det vara sa att det utvisningsarbetet borjar just nar de som ska utvisas blivit tillrackligt manga sa det blir ett regelratt krig i Sverige? Det vore sorgligt eftersom det ar nastan bara invandrare som ar bevapnade med automatvapen, RPG7, pistoler och ammunition. Det kanske intraffar just da regeringen avskaffat forsvaret som de foreslar.

Jag hoppas nagon sager till nar det ska handa sa vi kan evakuera Sverige i forvag, semester for alla under tiden?

En sak ar 100 % saker, det ar att utvisningsdagen kommer snart. Vi vet inte vilka som kommer att tvingas goras det, men dagen narmar sig snabbare for varje upplopp och for varje stenkastning.

Vi har nu lart oss att inforande av moskeer medfor vald, aggresiva gatutrupper som sysslar med hot, krav, upplopp mm. Det ska inte tolereras i Sverige. Det ar inte bara demokratin som hotas, det ar vara liv som hotas. Alla moskeer maste rivas och de som staller till med vald, brak och kriminalitet maste ovillkorligen utvisas. nar ska detta elande sluta, och mest intressant ar HUR ska detta sluta?

Bilden: Grekland, samma slags hatmaskiner och samhallsforstorare som i Sverige och Rosengård. Trevlig julstammning? 

9 comments:

Anonymous said...

...haha, jag tror du behöver en ny verklighetsuppfattning. Din bild av situationen är så snedvriden att jag inte ens orkar försöka svara konstruktivt. Om du nu avskyr hat så mycket, sluta då försöka sprida hat. Allt annat gör dig till en hycklare.

Anonymous said...

Ja.. Varför ska vi ha moskéer i Sverige? Tänker man längre än näsan räcker inser man att vi har religionsfrihet i Sverige och i det ingår att man tillåts bygga religiösa samlingsplatser.

Fast du kanske vill förbjuda det, den svenska grundlagen är ju ändå inte så svensk. Det är säkert någon blatte som skrivit den.

Anonymous said...

Problemet är att media och SCB inte säger VILKA som förökar sig, det är INTE hårt arbetande Svenssons, eller icke-muslimska invandrare, utan det är först och främst muslimerna, med sina drygt 6,2 barn per kvinna. Etniskt svenska kvinnor har i princip upphört att ha barn. Eller har långt under reproduktionstalet. Detta bådar mycket illa inför framtiden. Vi importerar muslimer på löpande band, OCH finansierar deras enorma reproduktionstal. Muslimer finns inte till för att "tolerera" andra, de finns till för att göra alla muslimer, enligt Hadith och Koranen.

Anonymous said...

Det är så vansinnigt destruktivt det som pågår att jag tror man kommer bli tvingad dithän, för eller senare.

BefriaMedia said...

anonym 2:57,
du orkar inte svara konstruktivt, beror det pa att du sitter i regeringen? De har aldrig kunnat svara pa en enda fraga ett forklara en enda underlig foreteelse.

DIn sista kommentat ar annu varre, ar det att sprida hat om man vill stoppa valdet. Det ar som att beskylla polisen for aggression om de vill gripa och doma en valdsbrottsling. Polisen och brotttslingen ar lika asociala? Synnerligen korkat.


BlaogdeSvensson,
vi ska ha regionsfrihet i sverige all kan be hemma. Men vem har godkant moskeer som drar till sig livsfarliga medlemmar som forstor Sverige? Dessuton sa ar islam inte bara en religion, det ar mer en politisk/militar rorelse. Moskeer ska inte tillatas i sverige, det ledar till ett succesivt overtaganda av omrade efter omrade och resultatet blir det vi alltid ser, vald, upplopp och krav pa de allt mindre svenska omradena att ge upp mer till muslimerna. Det och de hor inte hemma i Sverige. Om du vill tillata moskeer sa ar du blaogd och tolererar intolerans. Sorgligt om vi maste vanta pa annu mer katastrofala foljder i 30 ar innan du och en del andra inser att vi inte ska tolerera intolerans som da vaxt sig livsfarlig. Religionsfrihet betyder inte att alla ska fa bygga vadsomhelst.

BefriaMedia said...

BlaogdeSvensson,
tycker du det finns nagon sanningshalt i citatet som finns hogst upp i hoger kolumn pa min sida?

Muslimer i sverige ar avsevart mer primitiva och valdsbenagna an manga andra muslimer. Det ar stor skillnad pa folk och folk, de som hamnat i Sverige verkar vara de varsta, typ Irakiska revolutionarer. Det som pagar nu ar ett smakprov vad som kommer. Darfor ar Islam i den form som kommit till Sverige helt oforenlig med vastlig kultur.

Det finns muslimer i muslimska lander som ar helt chockade over vad som forsigar i Sverige, Frankrike, Danmark, osv. med allt vald och forstorelse. De undrar hur Sverige kan tolerera sant.

Det handlar darfor mest om att det ar destruktiva individer som tillatits komma till Sverige. Destruktiva samhallsforstorande individer ska utvisas.

Anonymous said...

Oroande, mycket oroande. Men ni svenskar har allierade inom landets gränser: europeiska invandrare, kristna flyktingar från muslimska länder (assyrier, syrianer, kristna irakier) och hinduer, sikher och buddister, och inte minst människor från muslimska länder som flytt undan islam. Alla de grupperna har erfarenhet av islamisk aggression. Dags att bilda koalitioner som i framtiden kan formulera sig politiskt. Jag är själv sydamerikan, men uppvuxen i Sverige. Jag har röstat på SD sedan 2002. Jag vill inte ha ett muslimskt Sverige!

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ said...

Islam hör inte hemma i ett civiliserat land. Tycker inte det skall finnas några muslimer eller moskéer i Sverige överhuvudtaget. Tyvärr har muslimerna ett övertag, dels med sin aggression men också för att dom har gott om vapen vilket inte vanliga svenskar har. Blir det krig kommer det leda till folkmord - på oss.

BefriaMedia said...

Robin, ju mer vi vet om muslimer i europa desto mer inser vi att de inte passar in i vasteuropa. Det ar okunskap som gor att vissa tycker att muslimer ar lika andra manniskor/att islam ar som vilken annan religion som helst. De som har de fordomarna har mycket att lara sig, tyvarr pa bekostnad av nationell sakerhet pch regional trygghet.