Thursday, December 18, 2008

Muslimerna angriper med bomber, Sverige vill ha internationell hjalp.


Rosengård star i brand och upploppen fortsatter. Muslimerna har konstruerat en ny slags bomb som skadar manniskor och fordon. De anvander slangbomber som har explosiv verkan mot polisen. Polisen skulle skydda brandforsvaret, men eftersom det inte gar sa tvingas man lamna branderna tills de brunnit ut. Deras attacker fotsatter under natten, deras taktik ar att de slanger bomber, drar sig snabbt tillbaks och gommer sig i portar.

Polisen har begart internationell hjalp fran Danmark for att vara beredda om polisen inte har tillrackligt stora resurser inom landet.

Som i Grekland sa avtar inte invandrarupploppen. I Grekland fortsatter kaoset pa trettonde dagen. Det kommer att skada Greklands rykte och hamma deras stora turistindustri lang tid framat. Grekiska fackforeningar har samtidigt ordnat demonstrationer och strejker mot regeringen vilket hjalper invandrarupploppen och bidrar till att sabotera deras turistnaring.

Enligt en fritidsledare som bor i Rosengård, afrikanen "Dallas", sa har upploppen inspirerats av de valdsamma invandrarupploppen i Grekland. Han tror inte att det handlar om Islam eller religion. Dallas kan ha ratt, upprorsmakarna kanske anvander moskeen som ursakt for att sabotera samhallet och visa sitt hat mot etablissemanget/kapitalismen och for att fa utlopp for sin skadegladje.

En fotograf angreps. Fotografen fick intrycket att muslimerna fatt hjalp av professionella samhallsabotorer s.k. autonoma grupper, vilket betyder AFA, som kommit utifran for att forstora sa mycket som mojligt.

Om inte polisen tar tag i brottslingarna sa kommer de att fortsatta i all evighet. Kommunledningen i Malmo uppmuntrade upplopp tidigare. Kommunen betalade afa/reclaim da de skulle demonstrera tidigare i ar. Forstorelsen kostade miljoner. Malmos kommunpolitiker Reepalu (s) betalade dessa ligister och dessutom sa demostrerade han tilsammans med dem och beordrade polisen att inte ingripa. DN DN SVD SVD SVD AB SVD AB AB SVD DNAB

Filmen forklarar vad folk kan gora for att radda sin hemort. Det blir inte latt, men hoppet finns om man foljer filmens budskap. 


10 comments:

Anonymous said...

Jag undrar hur myndigheterna i länderna de kommer ifrån skulle behandla ett gäng kristna vettvillingar som bär sig åt på detta vis.

GBG said...

Fy fan tur att man inte bor där...Visste inte att fp stod för den skiten..röstade tyvärr på dom ska inte göra det igen..Kämpa på skåne är bäst!!!

sebbe said...

Det är mestadels greker som deltar i upploppen i grekland, vad får du invandrarkravaller ifrån? idiot..

BefriaMedia said...

sebbe, hur fick du intrycket att det inte ar invandrarkravaller?

Har du inte studerat lokaltidningarna?

Hur blir man idiot om man rapporterar fakta?

Till sist, om du menar att det "mestadels" ar greker, vilka ar de andra?

Vem ar idiot nu?

Sven i H said...

Finns väl en anledning till att deras respektive hemländer exporterat dom till Sverige! Vem fan vill ha sånt patrask på bakgården hemma?
Dags att sluta pjoska med slöddret och visa var fan skåpet ska stå! Den skiten i rosengård kostar massvis med skattepengar som jag betalt, och som mina barn inte kan få någon glädje av.

Anonymous said...

det är dags att säga STOP på enda blatttarnas egna språk.
det enda som har respekt för tyvärr VÅLD.

detta är SVERIGE och inte något jävla libanon eller så, även om blattarna gör sitt yttersta för att ta oss till den nivån.

Anonymous said...

ännu ett bevis att araber iq borde betraktas med apornas iq för sig apor är smarta en " ÅSNAS " hjärna där hamnar deras iq mätningar. Tror ni detta är irak eller går bara ut och slänga bomber. jag säger bara Skicka jävla tillbaka till iraq så tar jag hand om resten där borta

Olbap said...

Det är inte alla blattar som beter sig så, detta är ett muslimskt fenomen. Kristna från utanför europa, hinduer, buddister, sikher beter sig inte så. Detta är ett sätt för muslimerna att visa för den icke-muslimska delen av befolkningen att: "här är det vi som bestämmer - NI är på undantag".

Jag är själv av sydamerikansk börd, kristen, och jag känner enorm oro för muslimernas framfart i Europa. Hos oss icke-muslimska invandrare har ni enbart vänner!

Anonymous said...

Är ni läskunniga? Av era kommentarer att döma flyttar jag hellre till Rosengård än till de områden ni bor i. Hur självgod får man bli? Ta ett djupt andetag och räkna till 10.

Robin Shadowes said...

Sebbe använder ordet "greker" på samma sätt som Måna Muslim när hon säger "svenskar".