Monday, September 01, 2008

Vad Islams spridning betyder, ett hot mot demokratierna.

Pat Condell avslöjar hur FN har förlorat all sin trovärdighet och hur muslimer försöker öka sitt inflytande i svaga naiva nationer med veka och naiva politiker. Som vanligt har han lyckats förklara vad som händer omkring oss på ett direkt sätt med sin "rakt på sak" attityd.
SVD SVD


Ramadan Nyheter:
Enligt Norrbottenkuriren har den muslimska friskolan Alnour international school i Luleå fuskat med bidragspengar från kommunen. Skolan har kvitterat ut 549.000 kronor som skulle vara betalning för att de skulle ha 37 elever under 3 månader. Mohammed Gabra sade till kuriren att de bara hade 15 - 16 elever. Enligt tillståndsgivaren, Skolverket måste skolan ha minst 20 elever. Läs mer om fusket och de naiva lättlurade myndigheterna på Muslimska Friskolan.


Reinfeldt är på integrationsturné och visar sitt stöd för den grymma halaslaktmetoden. I samband med hans besök på djurplågeriets slakteri sade han att "Vi måste visa mer respekt för andra kulturella traditioner, de hotar nästan aldrig svenska värden".

Det framgar inte hur han förklarar att vi MÅSTE visa mer respekt trots att enlig honom själv en del traditioner hotar vara svenska värden.
.....men allra mest genom att sprida kunskap. Det är bara så vi kan öka tolerensen och därför får vi inte bara hamna i en diskussion om hedersvåldet.
Reinfeldt vill inte ha en diskussion om hedersvåld, han vill bara öka toleransen för halalslakt, hedersmord och religionen från 400-talet som aldrig utvecklats. Hur han ska lyckas lura oss att tolerera en hatreligion vet jag inte men han hoppas kanske att svenskarna är primitiva, naiva och lättlurade precis som han själv och de andra politikerna. Reinfelds citatsamling är snart lika berömd som Mona Sahlins citat.  

1 comment:

Anonymous said...

Har aldrig tidigare sätt denna video med Charlie Chaplin men jag fick kalla kårar hur mycket som stämmer idag.

http://www.youtube.com/watch?v=VcmkFUXxiX0&feature=related