Monday, September 01, 2008

Undercover Mosque; Dispatches. TV reportaget ar tillbaks med en ny undersokning.

Ett speciellt budskap till den tolerante Reinfeldt. Du vill tvinga oss att vara toleranta mot halalslakt, islam, hedersmord, djurvåldtakt och alla deras kulturdrag som de bevarat sedan 400-talet. Du tycker att vi borde acceptera parallella kulturer sida vid sida trots att de är inkompatibla och leder till konflikt och motsättningar i snabbare takt.  

Om du vill ha det så borde DU flytta till ett arabland. Tvinga inte oss att flytta arabländerna till Sverige, det finns ingen svensk som tolererar det. Du kan inte ens vara ärlig och säga vad dina intentioner är. Varför måste vi alltid gissa oss till vad våra politiker försöker åstadkomma? Vi har gissat oss till att du och de andra politikerna vill byta ut befolkningen och skapa konflikter och inre osämja. Baserat på det ni gör så kan man bara dra den slutsaten. Ni ökade massinvandringen från 50 000 årligen till 100 000 årligen och nu talar ni om att dubbla den siffran. Ni anser att svenskar skall utrotas med massöverföring av folkgrupper, svenskarna ska ut och alla andra ska in. Din gamla kommentar om att allt "ursvenskt ar blott barbari"minns många, men hur är det mindre barbariskt att införa islam i delar av Sverige? Eller menar du att det är bra med barbari? Hur passande var den kommentaren som fälldes i Ronna där oräkneliga brott, stenkastningar, mord, våldtäkter, rån och skottlossning inträffat. Vad föranledde tal om förbud mot djursex, var det Reinfedts vanor (eller ovanor, nej nu ska vi vara toleranta så vi kallar det vanor) som orsakade det, eller vilka var det som förnedrade djuren i Sverige? 

Förmodligen är du Reinfeldt den svensk som är minst kunnig om islam och muslimer. För att vidga dina vyer så tycker du ska titta på det engelska reportaget som gjorts om muslimer i England. Det förra reportaget var en av det mest sedda i TV och nu är de tillbaks för att undersöka muslimerna en gång till. Din extrema tolerans av allt som är intolerant kan få sig en slagsida. Öppna ögonen och kom till insikt om verkligheten runtom.

Min personliga favoritkommentar fälld av en Imam : "Kvinnor går lösa, de talar fritt, så är det i deras onda västsamhällen.........." Reinfeldt skrattar du? De menar allvar, det var inte ett skämt.


SVD

Del 1 av 5.Del 2 av 5.
De 3 av 5.
http://www.youtube.com/watch?v=bcd5jcxCRCA

Del 4 av 5.
http://www.youtube.com/watch?v=bcd5jcxCRCA

Del 5 av 5.
http://www.youtube.com/watch?v=lsg2UDnC6Y4

1 comment:

Robin Shadowes said...

Ja, Dhimmifeldt borde förvisso se dessa videos men då bör han nog först ta på sig blöjor.