Sunday, September 21, 2008

Polisen beordrad av Malmo's ledning att tillata vald och gautterror utan att ingripa.

Om någon undrar hur det kommer sig att Malmöpolisen var passiv under socialistextremisternas demonstrationer så finns kanske svaret i ett foto som en alert medborgare tog. Ser ni den flinande Reepalu i AFA demonstrationen?

Afa, Reclaim och andra gatuterrorgrupper marscherade förbi polisen beväpnade med gatstenar och andra tillhyggen, senare slog de sönder delar av Malmö, de misshandlade människor och kastade flaskor på polisen, men polisen hade beordrats att vara passiv. Vilka ledande politiker i Malmö ligger bakom den beordrade passiviteten som frustrerade polisen? Hur kan politikerna beordra polisen att förhålla sig passiva då de bokstavligen ser våldet sprida sig framför sina egna ögon?  

Hur kommer det sig?

Vi kan fråga Ilmar Reepalu (s) han deltog i demonstrationerna som fotot ovan visar. 

Malmös ledande politiker, Ilmar Reepalu m.fl. hade donerat 2. 5 miljoner kr till dessa gatuterrorister, det räcker förmodligen till bussar och fina hotell för de stenbeväpnade grupperna. 

Nu finns det foto på Reepalu i demonstrationen. Revolutionärerna får både ekonomiskt och moraliskt stöd fran vissa politiker. 

Det påminner om sossarnas moraliska och ekonomiska stöd till andra revolutionärer i världen,  Robert Mugabe, Fidel Castro m.fl. Sossarna lever kvar i fel tidvarv, därför är de hopplöst förlorade i den nya moderna värld som omringar Sverige. Den värld som Sverige inte kunnat uppleva ännu eftersom sossarna förhindrar utvecklingen mot frihet och bort från revolutionart grupptänkande som var populärt på 1960-talet bland vissa radikaler.  

Den typen av stöd från Malmos högsta ort sätter agendan. Terroristerna känner sig motiverade med allt stöd från sympatisörer bland kommunpolitikerna. De känner vind under vingarna eftersom de ledande politikerna stoppade polisingripanden. Om politikern stoppar polisens arbete som är att förhindra pågående brott så är det ett bevis på korruption. Det kan inte var lagligt om politiker förhindrar polisarbete och stoppar polisen från att ingripa. Finns det någon jurist som kan förklara det?

- Det var ju inte bara det att demonstranterna klottrade och krossade skyltfönster. De misshandlade människor mitt framför ögonen på oss och så får vi order att inte ingripa, säger polismannen som vill vara anonym.   
DN DN2  SVD Foton av Richard, fran Froken Sverige bloggen.

No comments: