Tuesday, September 23, 2008

Bara Youtube kan visa kritiska filmer om Sverige.

Svensk TV skulle aldrig visa kritiska filmer om Sverige. Inte ens tidningar skriver artiklar som är sarskilt kritiska om Sverige. Därför är det med en suck av lättnad då man får se en annan bild av verkligheten i Sverige, en mer sann och realistisk bild än den som visas av statlig TV och pressen.  

SVD tipsar om några sevärda filmer som är Sverige-kritiska i en artikel. Fox News-filmen om verkligheten i Rosengård borde väcka och sätta skräck i en del sovande svenskar. En annan film om samma ämne ar Al Jazeeras filmer. Den pro-islamistiska TV-kanalen tar upp islamiseringen av Sverige ur muslimskt perspektiv och visar motsatsen, de vill visa hur bra islamiseringen är i Sverige och tar inte upp de negativa konsekvenserna. Al Jazaeera förbjöds i Afghanistan och Irak eftersom de användes som en propagandakanal för muslimska terrorister och talibanerna. Många av de 6 - 700 000 muslimer som bor i Sverige får sin världsbild från just Al Jazeera som kommer direkt via parabol till deras vardagsrum.  Det borde oroa alla som har lite sunt förnuft. 

Ett par bra filmer är bl.a. en som handlar om brottsligheten i Sverige. Brottsligheten får som bekant inte diskuteras i svensk media. 


Den andra filmen handlar om hur Sverige förvandlades från en högindustriell nation till en bananrepublik på 20 år. Mycket träffande titel enligt hur händelseutvecklingen har varit i Sverige. Fler sevärda filmer kan hittas pa Youtube-kanalerna som länkas i höger kolumn längre ned. 1 comment:

Carl said...

fox news har sänt om Sveriges förstörelse. fatta vad mycket Michael Moore skulle film när han får veta att Sverige blivit sämre än USA, och han är kritisk mot utvecklingen i USA. vilka filmer det skulle bli om Michael Moore kommer till Sverige och gör reportage. fan vad Svenska politiker skulle skämmas