Friday, September 19, 2008

Har polisen anslutit sej till revolutionarerna? SvD havdar att socialistvaldet i Malmo ar "fredligt".

De extrema våldsorganisationerna som haft "konferens" i Malmö har lyckats förstöra halva staden. De tackar säkert för de 2.5 miljoner kronor som donerats av Reepalu och de andra Malmöpolitikerna. 

SvD skriver att "fredliga aktioner slutade i bråk". Vad är en "aktion"? Jo man förstör de flesta stora panoramafönstren utanför en av de större bankerna i staden. 

SvD menar att polisen tog fram hjälmar och batonger, man antyder att de provocerat fram våldet. Ska vi tolka det som att att polisen slog sönder fönstren? Hur gick det till? Övergav de sin plikt att skydda staden och gick arm i arm med de vänsterextrema gatuterrorgrupperna med avsikt att förstöra Malmö? Artikelns utformning avslöjar skribenten som klar sympatisör. 

Enligt skånepolisens presstalesman Ewa-Gun Westford så har polisen pratat och pratat med extremisterna. "Vi har kommunicerat hela dagen och det har fungerat jättebra." 

"Den metoden är mycket bättre än att jaga folk på gatorna med sköldar och batonger". 

"Det ser bedrövligt ut.......vi beklagar klottret och de sönderslagna rutorna......men vi tycker att det gått jättebra". 

Grattis Malmö, er polistalesman tycker att det fungerat bra. Hon är formodligen utnämnd till hedersmedlem i Reclaim eftersom hon tyckte att "det såg bedrövligt ut...men det fungerade bra," Reclaim och gatuterroristerna tycker nog detsamma  SVD SVD2 DN DN2 DN3 DN4 AB

6 comments:

Magnus Hammar said...

Jag instämmer till fullo.

Info said...

AKTIVISTER ELLER NAZISTRASISTER?

Aktivister eller nazistrasister? Jag citerar litet från diverse nyhetsrapporter på nätet:

”Enligt uppgift från polisen har fyra personer först skadade till sjukhus i samband med kravallerna i Malmö under fredagskvällen. En person har gripit misstänkt för våldsamt upplopp och tre personer för ordningsstörning.”

”Under fredagskvällen och natten mot lördagen har polisen haft mycket att göra i Malmö i samband med demonstrationerna. Styrkorna har bland annat utsatts för stenkastning. Man lyckades även släcka fyra fordon som satts i brand på Kapellgatan innan räddningstjänsten kom till platsen.”

”Demonstranterna kastade flaskor och gatstenar mot polisen och krossade ett flertal stora skyltfönster. Fyra bilar stacks i brand.”

Jag tror, att jag har svaret efter att ha lyssnat på morgonsändningen av Ekot i Sveriges radio idag kl. 08.00. Det rörde sig om GODA AKTIVISTER, dvs. Sjupartialliansens sedvanliga stormtrupper (AFA, Attac, Unga socialister, Lesbiska för fred, Gröna för antivåld osv.). Varför tror jag det? Skäl: Dessa spektakulära händelser i Malmö nämndes över huvud taget INTE i sändningarna.

Om det hade rört sig om t.ex. sverigedemokrater eller nationaldemokrater, skulle upploppen givetvis ha utgjort Sveriges huvudnyhet hela dagen, upprört kommenterade av samtliga jourhavande journalister. Detta skulle, om inte annat, SR:s chefsstrateg Staffan Sonning ha sett till.

Rune said...

En demonstrant ble skadd da han forsøkte å stoppe steinkastingen.

- Han ble truffet i hodet av en stein og fraktes nå til sykehuset. Man kastet til og med bensin på ham, forteller øyevitne Lindelöw.

http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/09/20/547473.html

Manfred said...

"Den metoden ar mycket battre an att jaga folk pa gatorna med skoldar och batonger"

Ska man tolka inlägget som att du inte håller med om det uttalandet?

Anonymous said...

Om nu de kommunistiska "massorna" nu motsatte sig våldsverkarna och vandalerna, hur kommer det sig att de inte stoppar "våldsverkarna"? Kan det vara för att de själva sympatiserar med dem och är mänskliga sköldar för dem?

BefriaMedia said...

manfred,
Poliser som bara tittar pa och "vill forhandla" samtidigt som gangsters slar sonder staden, butiker, och banker har abdikerat sin pliklt att skydda liv och egendom.

Att polisen inte orkar gripa eller jaga brottslingar visar att medborgarna inte kan rakna med myndigheternas hjalp , men det var ju vantat eftesom Reepalu donerat miljoner till dess gangsters.

Alla vet att aven om nagra skulle gripas sa blir det inga straff, det ar bara att flytta eller om man trivs = bo kvar.