Saturday, September 06, 2008

Kanda och okanda politiker forbereder massavhopp till SD.

Hur många politiker från de svenskfientliga riksdagspartierna som funderar på att byta till Sverigedemokraterna är inte kant.

Det är ganska klart att det kommer att blir fler och fler ju närmare vi kommer till EU-valet och ännu fler kommer att byta till SD före det svenska valet. I Tranås har SD växt med 270 % på ett år, läs om det hos Fröken Sverige. 

Sverigedemokraterna har bevisat att de är ett riktigt parti och att de kommer in i riksdagen till nästa val.

Alla politiker som arbetat i riksdagspartierna och med tiden tröttnat på massinvandringen har nu möjlighet att fortsätta inom politiken med ett nytt parti som vill rädda Sverige. De som tidigare tyckt att de ska försöka arbeta mot massinvandring i de egna partierna har inte kunnat komma till tals, men de har inte haft ett etablerat alternativ att byta till förrän nu.

Därför kommer det snart att bli en flodvag med avhoppare från alla andra riksdagspartier till Sverigedemokraterna. Den tröskeln som SD var tvungna att komma över var de 4 % som krävs for att komma in i riksdagen. Utan att kunna komma in i riksdagen så har många sympatisorer som funnits i andra partier ansett det som hopplöst att byta till ett parti som inte kunnat ha inflytande eller representanter i riksdagen.

Nu när SD har kommit över den tröskeln så kommer väldigt många att gå över till SD. Det är inte konstigt eftersom de åsikter som SD har är de som de allra flesta svenskar och ärliga arbetande invandrare delar.

SD kan fortsätta att räkna med motstånd från de som inte delar den stora folkliga opinionen mot massinvandring. Det är mest journalister och deras radikala svenskhatande opinionsbildare de använder i artiklar och program. Ett exempel är den peson som satt upp den muslimska Ramadan-loggan högst upp i alla artiklar bredvid SvD-loggan. Som en extra förolämpning mot läsarna så har SvD gjort Ramadan-loggan lite större än SVD-loggan, det är skrattretande men i kombination med den jättelika gratisannonsen för de muslimska bloggarna så ser SvD värre ut än en arabisk tidning. 

En av de muslimska bloggarna skriver att Guantanamo-basen dar mördare, huvudkapare och andra islamist-terrorister sitter borde stängas. Det bekräftar en del fördomar, att många muslimer inte är de fredliga anpassningsbara människor som en del vill ge intryck av, många muslimer ger helt öppet sitt stöd till mördarna och huvudkaparna i Al Queda. Sådant gör förmodligen SD starkare för varje dagSVD

5 comments:

Robin Shadowes said...

Det borde definitivt skickas fler folk till Gitmo, bl.a. Mahmoud Aldebe och Usama al-Swede.

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=S1tRDPhUlyc

Spitfire said...

Det där med SvD... är det ett simpelt montage eller... är det en landsförrädarblaska på riktigt?

BefriaMedia said...
This comment has been removed by the author.
BefriaMedia said...

spitfire, beslutsfattarna och de politiska journalisterna ar de som driver overgangen fran ett kristet land till ett muslimskt land. De vill ha den utvecklingen annars skulle de inte ljuga om invadrarbrottslighet och tusen andra saker som skulle satta tvarstopp for massinvandringen.

Jag kan for mitt liv inte fatta att folk koper tidningen, det ar ofattbart.

robin, manga svenskar skulle passa pa Gitmo, Jan Guillot skulle passa, istallet blir han hyllad i alla media, det utbredda judehatet i svenska media och bland politiker forhindrar att palestinska terrorister som Jan hjalpte utlamnas.