Tuesday, September 09, 2008

Forsamlingsledare lever dubbelliv som Manniskohandlare?

Denna man profiterar formodligen pa en mangd illegala flyktingar och holl tyst om brott sa han han skulle kunna tjana mer skattefria pengar. Han satte manniskoliv sist och sin inkomst forst. Har han sjalv smugglat in dessa offer? Han kallas enligt uppgift for "forsamlingsledare".


EKSJÖ.
"Församlingsledaren Siwert Ahrrén vågade inte hjälpa den ms-sjuka kvinnan som levde instängd i campingstugan. Enligt Ahrrén hotade den 58-åriga mannen, misstänkt för att ha hållit henne fången, med att avslöja att församlingens ledare gömde flyktingar."


Gömde flyktingar. Campingägaren och församlingsledaren Siwert Ahrrén avslöjar varför han inte anmälde 58-åringen. Han vill fortsatta med sin verksamhet att husera personer som inte haft tillstand att vara i Sverige. Campingagaren tog formodligen bra betalt for att husera en mangd illegala sa kallade flyktingar.

Hur mycket han profiterat pa andras olyckliga omstandigheter ar inte klarlagt. Men den MS sjuka kvinnan som hallts instangd i aratal har fatt lida helt i onodan eftersom profitoren Siwert Ahrren inte ville rapportera saken till myndigheterna. Det kanske egentligen var sa att den 58-arige mannen som holl kvinnan fangslad var en av de manga flyktingar som Arren profiterat fran och gomde. Mannen anvande en falsk identitet som han stulit. Det ar ett fall for skattemyndigheterna och polisen. Det ar formodligen en typisk korrupt profitor som lever pa manniskohandel och flyktingsmuggling, knappast en forsamlingledare.        

8 comments:

Anonymous said...

Omständigheterna är märkliga och olustiga. I vilket fall kan man säga att dagens politiska linje gör Sverige till ett land i tredje världen. Den enda ingrediens som saknas är väl att polisen och myndigheterna tar ut "serviceavgifter" som i Mexico ?

alert said...

http://publishme.se/244089/entries/article/preview/


Redan 2006 då flyktingfamiljen fick uppehållstillstånd borde pastorn ha anmält den 58-årige mannen för misshandel , utpressning etc. Nu lät han istället den ms-sjuka kvinnan betala priset genom att mishandlas. Det finns ingen ursäkt att inte ha anmält mannen för länge sedan. Feghet kallar jag det för!

Anonymous said...

han tjänar inte en spänn.

Eksjöbo said...

Detta var verkligen ett korkat och cyniskt inlägg. Att det skulle finnas människor som denne pingsföreståndare, som har ett ideal att hjälpa, existerar ju inte i din sinnevärld. Men jag garanterar - det finns massvis av människor som i omsorg och kärlek hjälper andra människor. Inte för att tjäna pengar, tvärtom, det kostar en hel del att bistå medmänniskor i nöd.
Men genom sig själv känner man andra. Det skulle inte heller skada om du ändå tog in några fakta i målet, och då menar jag inte kvällspressens rubriker

Anna said...

Vem har sagt att han tog betalt av dem? Jag kan inte läsa något sådant någonstans i artikeln. Troligare är att han hjälpte dem gratis, för att han tyckte synd om dem. Sådant förekommer ganska så ofta, oavsett vad en del cyniska egon tror.

Fredrik said...

Det hade varit intressant att veta var du har fått uppgifterna ifrån om att han gjort detta för ekonomisk vinning. Länka gärna.

o said...

Jag förstår inte. Varifrån kommer informationen att han "profiterade" på flyktingar?

BefriaMedia said...

Till er som undrar vilken artikel som skriver att han tjanat pengar.

Det finns ingen artikel som skriver det, det haller man tyst om oavsett om man vet eller inte vet om fakta.

Det finns ingen med sunt fornuft som skulle tro att mannen gor att detta utan att ta betalt.

Varfor i himlens namn skulle han ha en brottslig kidnappare boende i sin stuga om han inte fick betalt for det?

Skulle han ge dem stugan gratis och sedan tolerera den typen av brott. det ar helt orimligt att tro.

Eftersom ni inte vet om har tagit betalt hur kan ni ha en bestamd uppfattning om saken?

Jag tar garna reda pa fakta om nagon av de inblandade skriver en rad hit sa har jag en hel rad fragor som tidningarna undvikit. Tills dess maste man nog anta det mest troliga alternativet, dvs att han sysslar med sina brottsliga verksamhet for att tjana pengar, inte for att donera hjalp. Jag publicerar givetvis svar om nagon kanner sej felaktigt utpekad.