Saturday, September 27, 2008

Gissa hur manga mord, hur manga lik hittas och hur manga vapnade ran och mordforsok som intraffar under en dag?


Det ar inte latt att halla rakningen pa alla mord, mordforsok, vapnade ran, och andra grova brott.  

Alla liv som dagligen forstors i Sverige maste laggas pa antalet som redan forstorts. Det markliga ar att inga politiker inkallar ett speciellt mote for att motverka allt vald i samhallet.Inga undersokningar, atgarder eller okade anslag av markbar storlek. Ingen verkar speciellt oroad over utvecklingen. Ingen har uttryckt nagot storrre behov av kraftatgarder eller ens atgarder.  

Tvartom, Malmo politiker betalar ligister som man vet kommer att forstora staden. De vansterextrem ligisterna fick 2.5 miljoner av skattemedel i Malmo. Dessutom sa gar Malmo politiker med i AFA/Reclaims demonstrationstag.  Dessa ligister fick inte bara ekonomiskt stod men aven moraliskt och ideologiskt stod fick de av den beryktade Ilmar Reepalu (s) (afa). 

Det finns inget hopp om att nagon inom den narmaste tiden vill andra pa trenden mot kraftigt den okande brottsligheten i landet. Situationen kan darfor kallas hopplos. 

DN DN2 SVD SVD2AB AB2 AB3

4 comments:

maria said...

Situationen är såklart bedrövlig. Men att ingen gör något? "Vanligt folk" reagerar åtminstone och längre straff för grova våldsbrott etc utreds JUST NU. Så det händer saker.

Martin said...

Det var när jag insåg vart det bär som jag beslöt mej för att emigrera till Australien. Det finns tyvärr ingen annan utväg. Varför ska jag ägna hela livet till att bygga upp något när jag vet att förr eller senare kommer det att förstöras? Här i Australien kan jag medverka och bidra till att bygga upp för mej och min familj och för samhället.

Det tog en generation för Sverige att gå från en av de tryggaste länderna i västvärlden till att bli en av de otryggaste. Om utvecklingen ska vändas så kommer det att ta betydligt längre än så att sätta saker på rätt igen. Om viljan finns dvs.

BefriaMedia said...

maria,
Man kan utreda men inget blir gjort. Folk skyddas inte av utredningar och eller att att allmanheten vill ha hardar straff. Om politikerna inte gor nagot sa spelar det ingen roll vad folk tycker, de har rosta fram handlingsforlamade politiker och inget har forandrats till det battre, tvartom brottsligheten okar pga av obefintliga straff. Mordare fortsatter att domas for grov misshandel istallet for till mord.

martin,
det var ett klokt val. Alla maste skydda sej, om det betyder att man maste emigrera sa kan det vara enda utvagen ibland.

Jag haller med dej, det ar inte vart att bygga upp en framtid i sverige, skaffa en egendom eller foretag som branns ned under en natt, eller skaffa familj och ens barn blir valdtagna och misshandlade. Alla andra vastliga lander ar ett mycket battre alternativ an Sverige. Ni som emigrerar fran sverige slar rekord i antal varje ar, det blir fler med tiden och trenden kommer att fortsatta tills sakerheten ar aterstalld, om 40 ar kanske. Sverige kommer inte kunna locka tillbaks de utvandrade, den nationaltillgangen ar borta for evigt i de flesta fallen.
Lycka till i det nya landet.

Skånepåg said...

En petitess.

Det är inte en AK4 som ligger ”kvarglömd”vid baksidan av bilen utan en av de hundratals till Sverige av våra kulturberikare insmugglade Kalashnikov AK47.

Säger troligtvis en hel del om vilka som utfört rånet och en medveten mörkläggning av PK-media!