Thursday, August 28, 2008

Zimbawe har varken mat eller pengar, inflationen ar over 11 miljoner procent.


De svenska socialdemokraternas favoritdiktator Robert Mugabe (s) gömmer sig nu. Han har bara veckor kvar innan naturkrafterna tvingar ut honom. 

Det finns ingen ekonomi kvar i Zimbabwe. All kommers är byteshandel som på stenåldern. 

Det finns ingen mat, inget bränsle, inga jobb och pengarna har inget som helst värde. Man trycker 200 miljarder dollar sedlar. Nyligen bestämde det ekonomiska snillet Mugabe (s) att han skulle ta bort tio nollor på valutan, annars skulle man inte få plats med alla nollor på sedlarna. 

Den största nollan i Afrika och på jorden är sossarnas kamratbroder Mugabe, han fick över 5.3 miljarder svenska kronor som har försvunnit. Hans påsar fulla med diamanter som han fick i utbyte mot krigföring i Kongo har folket ingen nytta av. Hans kamrat Pierre Schori (s)  kanske kan hjälpa kamrat Mugabe att snyggt lämna landet bakvägen. Deras nära och mycket kamratliga förhållande skulle var mycket intressant att veta mer om. Fick Mugabe personligen alla pengar i kontanter, var det Pierre, den revolutionare "diplomaten" som ordnade det? Mugabe och Schori, två av de sista revolutionärerna. De är bägge lika misslyckade i sitt gemensamma åtagande som var att sprida socialismen och införa ekonomiskt slaveri. De ville att staten tar det mesta så den ledande socialistklicken kan fördela kapitalet till sina egna i första hand, resten kan vänta och vänta och vänta. 
       
Medellivslängden var högst i hela Afrika före Mugabe, nu är den lägst i Afrika.

TT's rapport citerad i SVD säger att inflationen är "våldsamt galopperande", det maste vara århundradets underdrift, den är over 11 miljoner procent om året, förmodligen mycket högre. 

Läs mer om jämforelsen Zimbabwe, nu och före Mugabe. Se unika bilder på ett av hans palats.    SVD   SVD  SVD

2 comments:

Martin said...

Du kunde ju också visa den väldigt belysande bilden på Sulan och Mugabe hand i hand. Märk väl att bilden är tagen efter att massakerna i Matabeleland var väl kända och dokumenterade.

Här kan bilden ses. En bild säger mer än tusen ord.

http://la-fee-verte.blogspot.com/2008/06/picture-says-more-than-thousand-words.html

Och Ingvar som uttalar sig om hur odemokratiska Sverigedemokraterna är stup i kvarten. Om Mugabe regimen faller och demokratin återuppstår i Zimbabwe så tycker jag Svenska sossar ska hålla sig ifrån det landet för det kan lätt hända att de blir kallade till folkdomstol om de visar sig där.

BefriaMedia said...

tack for tipset, done.