Thursday, August 28, 2008

Utbrytarstater kommer att bli vanligare efter erkannandet av Kosovo.

Ett erkännande av Kosovo innebär att oräkneliga små regioner i världen och etniska grupper känner att de har rätt att bryta sig ur nationer och forma små mikrostater.

Med stöd fran Ryssland kommer Sydossetien och Abchazien bryta sig ut fran Georgien. De refererar tll Kosovo som exempel. 

Med stöd från Saudiarabien kommer Malmö att bryta sig ut från Sverige. Inte ännu men kanske i framtiden då moskéerna och våldet drivit ur svenskarna ur staden vilket idag har genomförts till 1/3. 

Erkännandet av Kosovo var förkastligt och har inte haft något prejudikat i internationell lag tidigare. Nu efter erkännandet så finns det däremot ett prejudikat som säger att en etnisk grupp i ett land kan med våld driva ut andra etniska grupper och deklarera en egen oberoende stat.


3 comments:

Robin Shadowes said...

Som skåning, aldrig att det avskummet får Malmö. Hellre då ett befrielsekrig. Kunde snapphanarna på sin tid så kan vi också. Alla tänkande människor borde förstå att ett islamistiskt mikrorike gränsande till både Danmark och Sverige förr eller senare kommer bli ett reellt hot. Det kommer naturligtvis vimla av terrorister där. Deras mål är umman så dom kommer naturligtvis försöka sprida islam utanför sina gränser.Vad kan vi göra om dom bestämmer sig för att skaffa kärnvapen? Då kan dom driva igenom vilka krav som helst genom att hålla oss permanent som gisslan. Enda sättet att stoppa dom är att stoppa dom innan dom bryter sig ur. Efteråt är det försent. Vill svenska folket inte övergå till att bli muslimer borde detta naturligtvis ha högsta prioritet.

Anonymous said...

Inte skulle Kosovo vara den första staten för ett prejudikat. Jag skulle helt klart säga att staten Israel bildades genom att bryta ut ett landområde som tillhört territoriet Palestina och detta helt emot folkrättsliga normer.

BefriaMedia said...

robin, darfor ar det viktigt att stoppa Iran innan de far karnvapen, men det ar nastan lika viktigt att stoppa kapitaloverforingen till arabstaterna, bara usa skicker over 700 miljarder dollar varje ar for drimedels. Det maste stoppas innan muslimer koper upp upp hela varlden.

anonym, jag syftade pa etablerade stater med erkanda granser som ser regioner bryter sej ut. Israel var inte del av en erkand nation innan skapelsen. Granserna var flytande och omforhandlare pa den tiden, en del av regionen var bara protektorat, sa den jamnforelsen haller inte samma matt.