Thursday, August 28, 2008

Jan Milld avslojar en djavulsk plan iscensatt av politikerna och media.

LÖGNARNA

Se Jan Millds nya film om politiker som ljuger i Sverige. Den är upprörande och förnyar kravet på en folktribunal för ansvariga politiker som medvetet ljugit och samtidigt arbetat hårt för att förstöra Sverige. Birger Schlaug m.fl. kandidater för en folktribunal avslöjas. 

Ga till Jan Millds youtube kanal for fler filmer. Se aven Fri Information fran 1992 som diskuterar samma sak.

3 comments:

Robin Shadowes said...

Millds filmer är som vanligt sevärda. Synd att han inte tillåts framträda i vanliga media.

Anonymous said...

Intressant, men det är lite dumt att skälla just på Schlaug som ju faktiskt sagt som det är och som dessutom anser att sd skall likabehandlas med de gamla riksdagspartierna. Hans åsikter kan vi förkasta, men i frågan om sd:s rätt att synas är han ovanlgit schysst. Säger jag inte bara för att jag bor i samma kommun som han och suttit i fullmäktige för 80-talet med han!

BefriaMedia said...

anonym, Hela projektet med att hemlighalla alla negaiva konsekvenser, hemlighalla all kritik och ljuga om kritiker mot massinvandrinen och skapa en fortryckt atmosfar kring fragan har bidragit till att oka massinvandringen och skapa Europas hogsta brottslighet.

Tack vare dassa manniskor , Slaug mfl finns det nu hundratusentals fler brottsoffer, hundratusentals svenskar har gett upp hoppet om Sverige och emigrerat, och kanske 1/3 av var statsbudget har slosas bort varje ar.

Allt detta ar de direkt ansvariga for trots att nagar fa personer nu erkanner oppositionens ratt att bilda parti och vill diskutera massinvandringfragan. Den katastrof de bidragit till att skapa finns idag i Sverige, de skall givetvis stallas till svars for det. Om den massiva folkliga opinionen har orsakat att deras syn andrats till att de vill erkanna opposition och ha debatt gor inte deras brott mindre allvarligt. Om det ar en formildrande omstandighet kan diskuteras, men brottet de begatt ar lika allvarligt oavsett vad de tycker idag. Fraga brottsoffren vad de tycker, och fraga vad folk i allmanhet tycker. De allra flesta ar oroade att ga ut, over 90 av unga tjejer ar oroade over att ga ut, ska det accepteras? Det har Schlaug an de andra skapat och det blir varre for varje vecka nu och oppositionen far annu inte komma till tals.