Wednesday, August 27, 2008

Gangster med dalig makeup forlorar PUT, ser for fjantigt ut.


På polisens anmodan har uppehållstillståndet för gangstern Denho Acar dragits in. 

Denho Acar har bott i sitt gamla hemland Turkiet en längre tid sedan han blev efterlyst för en rad brott i Sverige. Turkiet är olikt andra länder eftersom de inte har utlämningsavtal med Sverige, därför kan kriminella turkar få en fristad i sitt hemland. Det problemet har en stor inverkan på rättssäkerheten i Europa. Turkiet är ett folkrikt land och ett mycket stort antal av deras fattigaste medborgare flyttar till Europa, många flyttar till Sverige, många av dem som kommer till Sverige är kriminella.  

Denho Acar berättar att han är en stolt kriminell och inget offer.
– Det är samhället som skapat oss. Placerar man alla blattar på samma ställe eller stänger ute folk tillräckligt länge så blir det så här, säger Acar
Det är en gangsters egen karaktär som gör honom till en gangster, inte ett geografiskt område. Sverige skapar inte brottslingar, men det är självfallet bäddat för stora framtida problem då man accepterar en elva- barnsfamilj som Denho's som alla är analfabeter, och huserar dem i en stor villa och lägenhet i ett industriland. Det finns inget som helst försvar ör att skifta folks kultur så radikalt, där det varken finns anpassningsmöjligheter eller försörjningsmöjligheter, självfallet blir det stora problem. Dessutom så fanns det inga skäl till att acceptera familjen i Sverige.  

En landsman till Denho Acar är Battal Batti som flyttade från bergsområdet i östra Turkiet till Sandviken. Där blev han lokal politiker för Socialdemokraterna från att ha varit PKK-terrorist i hemlandet. Han är nu misstänkt för mordförsök men genom en bisarr händelseutveckling som mest luktar sosse-korruption blev han frisläppt. 

Det är bra att gangsters förlorar sina rättigheter, de har ingen permanent rätt till varken PUT eller medborgarskap i Sverige, de har inget i Sverige att göra. Battal Batti och hans släkt som occuperar Sandvikens kommun borde undersökas närmare. Hela händelseförloppet runt han rättegång är mycket anmärkningsvärt och skulle inte klara en närmare granskning. 

Hoppas Sverige kan bli lite säkrare när man utvisar alla kriminella invandrare.

Att dra in PUT för en Turkisk gangster som har underlig makeup runt ögonen är en bra början, men nu finns det förmodligen ytterligare tiotusentals brottsliga invandrare som måste utvisas, det krävs att man inser allvaret i den situationen innan man kan ta itu med den. 

Moderater och andra riksdagpolitiker diskuterar hur man ska flytta runt ett allt större antal invandrare till olika orter och integrera dem, men de vill inte börja analysera invadringspolitiken som sådan. Deras politk kommer därför aldrig att kunna hjälpa Sverige.  SVD SVD2 ABGrafik lånad av bgf.nu

5 comments:

malin said...

Nu är DA antagligen en ganska empatilös och störd INDIVID - oavsett ursprung... lite källhänvisningar ist för "många" etc vore kanske på sin plats också.. Men glad över beslutet är man ju i vilket fall. Det var på tiden.

Anonymous said...

Det sorgliga är hur svårt det är att dra in ett uppehållstillstånd. Är kravet att man offentligt i tv ska erkänna grov brottslighet och att två polischefer sedan skriftligen förmodligen mot reglementet men moraliskt rätt ska begära det. Och ändå så låter dom på migrationsverket krypande och förklarande om vilka svåra beslut det är. Om det är ett svårt beslut så kan det inte vara många kriminella som blir av med PUT

BefriaMedia said...

anonym, jo det ar sorgligt att alla myndigheter ar otroligt motvilliga till att ta ett sa solklart beslut. Men de praglas av den radsla man har i Sverige att fritt uttrycka sej om saker som ar fel. Man ar radd, man kan sparkas, bli svartlistad och hetsas mot i media om man gor minsta fel, dessutom behover man inte ens gora fel for att fa en massmedia kampanj mot sej, tex Schenstrom affaren. Darfor maste helt nya politiker in och alla gamla institutioner raseras.

Anonymous said...

När vi tar över må gangsters frukta!
Hans

BefriaMedia said...

hans, inte bara gangssters ska frukta, aven politiker som drivit fram den nuvarande situationen ska frukta det folkliga raseri som byggts upp under alla ar.

En tribunal med direktsanding i TV ser jag fram emot.