Friday, June 27, 2008

Sveriges mest uppenbara rättsskandal uppdagad.

Är du socialdemokrat Christer Sammens? Varför släpper du den solklart skyldige partikamraten Batti (pkk)(s)?

Det värsta exemplet och det mest uppenbara exemplet på rättshaveri och rättskorruption uppdagas nu. De som följt fallet med den socialdemokratiske kommunpampen Battal Batti (pkk)(s) som häktades för dubbelt mordförsök vet att det är uppenbart att han är skyldig till det han anklagats för.

Nu har rätten korrumperats i ett Bananrepubliks-liknande försök till fritagning. Det finns inget annat sätt for att beskriva vad som håller på att hända i Gävle Tingsrätt.

Under första delen av förhandlingen gick åklagaren Mikael Hammarstrand återigen igenom vad som hänt vid knivuppgörelsen på Nya Bruket den 1 maj. Därefter bestämdes att förhandlingen skulle fortsätta bakom stängda dörrar. Ungefär en timme senare meddelade domstolen att Battal Batti (pkk)(s) häktas.

Så långt har fallet hanterats ungefär normalt.

Nu meddelas ett sensationellt avhopp då åklagaren Mikael Hammarstrand hoppar av som förundersökningsledare för Battal Batti-utredningen. Det rapporterades den 24 Juni i GD. Hammarstrand säger följande:

– Jag vill att allmänheten ska vara trygga i förvissningen om att allt går rätt till.

Det är inte bra om folk tror att det pågår någon fuffens bakom kulisserna.

Därför kliver jag åt sidan, säger Mikael Hammarstrand, vice chefsåklagare.

Socialdemokraten, den förre PKK terroristen Batti (pkk)(s) häktades i söndags misstänkt för anstiftan till mordförsök och övergrepp i rättssak.

Misstankarna mot PKK terroristen, den numera socialdemokratiske nämndemannen i rätten samtidigt kommunalråd uppkom under ett förhör i tingsrätten förra veckan där en 26-årig man stod åtalad för mordförsök. Kommunalpolitikern anklagades för att ha förmått den 26-årige mannen att knivhugga två män i början av maj i år. Enligt vittnesmålet var det solklart att socialdemokraten var skyldig, vittnet var nu rädd för att mördas av Batti efter att ha vittnat mot honom.

Den nya åklagaren som ersatte Hammarstand fritar omedelbart och plötsligt Batti helt utan anledning.

"Åklagare Christer Sammens vid åklagarkammaren i Gävle, beslutade på torsdagsmorgonen att lägga ner förundersökningen mot kommunalpolitikern.

Åklagare Crister Sammens uppger till SR Gävleborg att det inte går att bevisa att politikern ska ha uppmanat till brott."

Battal Batti (pkk) (s) var inte nervös inför rättegången, visste han i förväg att han skulle släppas av de andra socialdemokraterna i rätten?

Det fallet är ett av de mest skandalösa i svensk rättshistoria. Batti har blivit friad trots solklara bevis mot honom. Christer Sammens kanske är tillsatt av socialdemokraterna med syfte att fria alla socialdemokrater som hotas av åtal. Det finns inget som talar för något annat i detta fall. Christer Sammens har inte rent mjöl i påsen och måste undersökas. Den mest skandalösa rättegången handlar ännu en gång om sociademokrater som begår brott och med korrupt hjälp slipper åtal, eller handlar det om hotelser som PKK terroristen är så van vid?

Åklagaren Christer Sammens syftar på Battis försök att organisera mordet på de två personerna då han sade:

Egentligen är det ju något sunt i att man försöker lösa problem.

Hur löser man problemet med socialdemokraten (antar jag) Sammens? Dessutom borde tillaggas att Sammens har ljugit i tidigare rattegangar i andra fall. De fallen hittas enkelt via en google sokning. SvD Arbetarbladet

4 comments:

vinterbadaren said...

Bra sammanfattat. Frågan är vad vi kan göra?? Anmäla fallet till JK???
Har vi någon juridiskt skolad där ute?? Samme och Battis MÅSTE åka dit för att upprätthålla det lilla som finns kvar av Swedistans rättssamhälle! Fy fane för detta krypande för dessa kurdiska bergstutkar! Ut med slöddret!

BefriaMedia said...

Bra fraga, vad maste goras?

Om vi antar att det ar korruption, vilket ar ganska solklart, da maste vi var medvetna om att nastan 99 % av svenskarna inte bryr sej ett dugg om rattshaveri eller ej.

Vad blir nasta steg? Jag anser att han maste stangas av omedelbart i vantan pa en utredning. Om fallet inte var lika solklar sa kunde han fortsatta arbeta under utredningen.

En sak ar klar, Battis maste sparras in under manga langa ar for sina mordforsok. Jag trodde du overdrev nar du skrev att han hade hundratals av sin klan i Sverige. jag blev forvanad att upptacka det var ingen overdrift. Skrammande. Hela klanen ar utbildad att delta i PKK terrorism, bystrider, gatustider, hot, mm. Sa formas den "nya" socialdemokrain?

Summa: Nej Ett Batti frikannande skall aldrig tolereras, aldrig i livet. Det behoves ingen jurist for att verkstalla hans straff, men det vore bra om det fanns en jurist i Gavle som kunde overklaga.

Battis MASTE sparras in, absolut.

JK gor ingen skillnad i dagens Sverige, glom det.

vinterbadaren said...

Nej du, vi överdriver INTE.
Det finns säkerligen hur mycket skit som helst att gräva fram om denna bergsturk och hans skitiga snyltarklan.Exempelvis, på vilka premisser har dessa kräk beviljats PUT med åtföljande svensk medborgarskap som ett brev på posten--troligtvis INGA förutom som valboskap åt Sozzarna!

Tyvärr har vi ej några bra kontakter uppe i Gävle men skall höra oss för på andra håll!
Har du några kontakter i dom trakterna??

Vem faen är denna Sammens??????

Det är tydligen bara "Befria Media" samt "Högerkänga" som reagerar mot detta uppenbara sossemygel--sorgligt!

Robban said...

Jag har läst och följt denna historia ett längre tag nu och är även inne på spåret att det är något skumt och fuffens med hela rättsväsendet bakom kulliserna.

Kan även meddela att jag var kurskamrat och läste på högskolan samtidigt som den utpekade "26-årige systersonen" i det här fallet.

Den killen som kallas för systersonen är väldigt trevlig, lung kille som levde ett lugnt liv med fru och barn.

Det kom som en chock för oss som lärt känna och studerat samtidigt med systersonen att han plötsligt försvann och lämnade inte ett spår efter sig.

Systersonen hade bara en månad kvar av sin utbildning innan han blev färdigutbildad ingenjör och hade även arbete som väntade.

Det är helt klart Battal Batti som har ett finger för mycket med i denna soppa och det känns skönt om det kunde utredas en gång för alla på ett korrekt sätt.

Korrupta PKK-kurder ska skickas tillbaka till bergen i Turkiet...