Saturday, August 02, 2008

De tre skyldiga till mordförsöket i Tantolunden har häktats.

"Åklagaren hade begärt dem häktade för grovt rån och försök till dråp.

De två männen överfölls och rånades natten mot måndagen. Det ena offret knivhöggs i magen och skadades allvarligt. Männen, som är i 25-30-årsåldern, attackerades sedan de kysst varandra utanför festivalområdet i Tantolunden.

Polisen betecknar det inträffade som ett hatbrott eftersom angriparna även ska ha ropat kränkande tillmälen. "

Enligt en vän till ett av offren så säger muslimerna bl.a. till offren att "alla svenskar är bögar", medan de sticker kniven i den ena av dem, helt oprovocerat.

Dar oklart om de kommit till Sverige som "ensamkomna flyktingbarn". Två av de skyldiga är Afghaner, och den tredje var turk. Grovt kriminella invandrare som dessa ska givetvis utvisas efter ett tioårigt fängelsestraff för mordförsök och rån. Strikt ekonomiskt så skulle detta brott kosta Sverige runt 2000 kronor per dygn i fängelse. 3 brottslingar som sitter i 10 år skulle kosta Sverige 21,9 miljoner kronor bara i fängelsekostnader. Det kan vi slippa om man säger stopp vid gränsen. 21,9 miljoner som betalas av skattebetalare för endast tre invandrade brottslingar. Den totala kostnaden för bara fängelseförvaring av invandrade brottslingar är förmodligen osannolikt stor men det är en del av de kostnader som måste tas med i en kalkyl då regeringen upphör med förbudet att kalkylera invandringskostnaderna.

Att Sverige inte granskar flyktingars bakgrund och staffhistoria leder till att grovt kriminella kommer och släpps ut på våra gator utan att svenskarna vet någonting om invandrare i deras närhet. Våra politikers okunniga och släpphänta hantering av grova brottslingar och andra flyktingar är katastrofal och bevis på stor inkompetens. Deras handläggning borde vara straffbar. De lägger grunden för en allt farligare vardag i våra städer. Samtidigt missköts straffväsendet. Milda domar mot farliga våldsman blir vanligare samtidigt som antalet grova brott slår nya rekord varje månad. Polisinsatserna minskar, domarna blir mildare och lösta brottsfall minskar till rekordlåga siffror. Antalet grova brottslingar ökar snabbt med masssinvandring utan kontroller.

Har dessa gossar sökt asyl i Sverige? Hur kan man annars förklara den höga brottsligheten bland asylsökande?Har dessa gossar sökt asyl i Sverige? Hur kan man annars förklara den höga brottsligheten bland asylsökande?Brottslingar från främmande länder som är vana vid dödsstraff eller andra mycket hårda straff blir chockade över att upptäcka att de inte ens får fängelse i Sverige för likande brott. Sverige har därför blivit ett paradis för brottslingar. Brottslingar som har kommit som flyktingar till andra europeiska länder lockas till Sverige eftersom väldigt få grova brottslingar döms, de få som döms får knappt något straff, de som frias i brist på bevis och får ofta stora kontantbelopp som "skadestånd".

Sverige är ett paradis för brottslingar och ett helvete för skattebetalande brottsoffer. Det borde vara tvärtom. SVD DN DN2 DN3AB

2 comments:

Anonymous said...

Du har ju helt rätt i det du skriver, Sverige har verkligen satt sig i ett prekärt läge, det kommer dock ta länge innan flumvänstern upptäcker det.

BefriaMedia said...

Flumvanstern borde veta hur illa det star till i Sverige, men deras mal maste vara ar att helt forstora Sverige. Ett raddningsforsok av en ny regering kommer att tvinga fram atgarder som kommer att leda till allvarliga oroligheter, det blir oundvikligt. Sverige ar i stor fara och det blir varre for varje vecka tyvarr.