Thursday, July 03, 2008

Vi har passerat stadiet "Bananrepublik".

Vi måste uppfinna att nytt ord som passar in på den republik som vara politiker försöker skapa.

En ny orsak är att den svenska regeringen beslutat betala ut miljontals kronor till en Egyptisk muslimsk terrorist. Han blev utvisad från Sverige till Egypten med sin kamrat. Kamraten blev i Egypten dömd till 25 års fängelse för terrorism. Han själv dömdes till konstant övervakning då han bedömdes som farlig men slapp fängelse pga av bristande bevis. (Fler detaljer följer) Nu har en Svensk advokat kämpat så att terroristen ska få ett skadestånd, den Svenske advokaten tog förmodligen jobbet för pengarnas skull eller kanske för glädjen att få förnedra Sverige. Dessutom vill terroristerna till Sverige.

Dagens Banarepubliks-demonstration handlade om FRA-lagen men kunde lika gärna handlat om vilken som helst av tusen olika symptom.

Sveriges politiker har lyckats åstadkomma ett krigsliknande tillstånd i många orter. Idag drabbade ett 30-tal personer samman i Flemingsbergs centrum. Knivar och skjutvapen kan ha varit inblandade. 13 patruller och en av de sista kvarvarande polishelikoptrarna skickades dit. Underligt nog så skingrade polisen de inblandade istället for att gripa alla misstänkta. De flesta polis helikoptarna blev sönderskjutna i södra Sverige för några månader, det är ju bra att de har minst en kvar.

Forskare i krogslagsmal? (Forskaren pa bilden har inget med artikeln att gora.)

"Flempans" hemsida hälsar folk välkomna på 33 olika språk. Så har beskrivs Flemingsbergs Centrum av kommunens reklamavdelning på hemsidan:

Flemingsberg är ett område med akademisk täthet och ett av norra Europas mest betydelsefulla områden inom bioteknik – både forskning och industriell verksamhet. Här finns en forskningspark, Karolinska Institutet (KI-Syd) och Kungliga Tekniska Högskolan (KTH Syd).

En av landets största tingsrätter byggdes i Flemingsberg nyligen. Kan det betyda att många forskare i området har stora problem med rättvisan?

Det är sorgligt om Sverige förfallit så pass mycket att vara forskare försöker ta livet av varann på kvällarna. Det finns alltså många skal till att uppfinna ett nytt ord för att beskriva Sveriges förfall. SVD SVD2 DN DN2 DN3 SVD3

No comments: