Thursday, July 31, 2008

De tre skyldiga araberna for Tantooverfallet har gripits.


Iran bla. hanger de som tros var gay fran byggnadskranar, ar det darfor de importer sa manga byggkranar utan ha att mycket byggnation igang? I den muslimska laran finns det varken tolerans eller humanism, den kulturen importeras till sverige med massinvandringen och sponsras av alla statliga institutioner i Sverige, fackliga och kommunala organisationer, varfor de gor det kan ingen forklara.

Updatering! Efter att ha varit lankad till SVD's artikel i flera timmar beslutade SVD att ta bort lanken till denna mer avslojande artikel. Det ar uppenbart att det var for kansligt for SVD att det kom fram att de skyldiga var araber, nagon annan orsak till censur ingreppet finns inte.

De tre som forsokte morda och samtidigt grovt fornedrade tva man i Tantolunden har enligt SVD gripits efter idogt spaningsarbete och samarbetet mellan olika polisdistrikt. Enligt uppgift ar de kanda sen tidigare av polisen och ar bosatta i sodra stockholm. De ar aven misstankta for ett ran som intraffade i Humelgarden samma dag.

Pressen vagrade samarbeta med polisen och hemligholl i vanlig ordning signalementet trots att de hade kannedom . Ingen tidning har beskrivit de skyldigas etniska bakgrund vilken ar arabisk.

Pressen har systematiskt hemlighallig identiteten pa invandrade brottslingar men namnger svenskar och satter ut stora bilder pa dem men endast om de ar svenskar. Det senaste fallet ar Engla mordet dar den misstankte har fatt dagliga helsidor i samtliga tidningar med stora bilder pa honom och hans namn och bakgrund redovisad i minsta detalj.  

Polisen betecknar Tantobrottet som ett hatbrott. Enligt vittnesmal sa ska de skyldiga araberna ha uttryckt fornedrade och hatiska uttryck mot svenskar och homosexuellla. De tva offren knivstacks och fornedrades under en lang stund, bla ska de ha sagt att "alla svenskar ar bogar" medan de samtidigt sticker en kniv i en av dem helt oprovocerat.

Om de tva inte varit gay sa hade polisen inte betecknat saken som hatbrott eftersom en enda nationaliteten som ar undantagen hatbrottsbetckningen ar just svenskar. Vi kan enligt de beslutande politikerna vi haft inte skadas av hatbrott, vi ar en nationalitet i sarklass och vi behover inget skydd av lagen anser vara politiker. De politikerna kommer forhoppningsvis sparkas ut med ljusets hastighet i nasta val. Allt tyder pa att valjarna och alla brottsoffer har fatt nog av riksdagspartiernas tolernas mot invandrade grova brottslingar som utsatter 7.5% av det svenska folket for hotelser eller valdsbrott varje ar.

Las om Tantobrottet, en bekant till brottoffren skrev till Robsten.

Las hur statlig media (SR) ljuger om invandrarbrottsligheten i programmet "Brott: Snattarna". Invandrare framstalls som svenskar. Darmed forverkligas regeringen politik som gar ut pa att fornedra svenskar och framstall dem som vardelosa och samtidigt att fa invandrare att framsta som Sveriges hopp/raddning.

Las aven Erixon om vad det kan leda till da veka politiker viker sej och underkastar sej hotfulla intoleranta rorelser. 
SVD DN AB

4 comments:

Anonymous said...

Du vågar inte ens skriva ut att du röstar på nazist eeeeh SD menade jag, sorry sa fel dom är så lika varandra. Nej du försöker smöra för hbt för att sprida trångsynthet och rasism. Äckligt säger jag.

Anonymous said...

gör som fler och fler andra bli medlem i Sverigedemokraterna eller Nationaldemokraterna och gå med i patriot.se
det är vanliga hygglia personer som du och jag så tro inte vad andra partier och tidningar skriver för lögner om dessa. makten bör få vara hos Svenska folket som borde få ha rätt att leva i trygghet här

Anonymous said...

det var tre POJKAR! 16 år gamla!
offren var över 25 år!

ganske bör ngn. förklara dem att även svensken och bögar får försvara sig!

hur kan man bara vara så fega och polisfokuserade.

BefriaMedia said...

jocke 12 ar (antar jag),
Blanda inte in ett tyskt parti som var populart pa 1930-talet bland svenska socialdemokrater, det har inget i Sverige att gora.

Varfor blir du argsint nar sanningen kommer ut om att det var araber som forsokte morda och rana? Vilka fobier lider du av?

anonym,
aven 12aringar och yngre ar kapabla att morda och rana. Yngre gangsters samlar sei en stor grupp och bevapnar sej, det ar typiskt bland invandrargang, de vagar aldrig ga en rond pa samma villkor, en mot en, de ar for fega och skramda for det. De fega asen borde sparrs in en mycket lang tid innan det utvisas. Eftersom ingen utdelar straff sa fortsatter massvaldet att oka, det blir tyvarr sveriges lott tills nya politiker rostas in i val.