Saturday, June 28, 2008

Kristdemokraternas sista suck.

Desperation och panik syns inom Kristdemokraterna( kd). Den syns tydligast i Kd's föraktfulla kommentar då de får frågan hur de ser på att SD nu statistiskt sett är lika stora som Kd. Se filmen nedan.

Kd's Riksting i Norrköping beslutar om att de vill höja drivmedelskatten vilket genast drabbar redan drabbade människor i glesbygden. De gör alltså motsatsen till vad de lovade före valet. Det gör att människor måste ta pengar från sin redan låga nettoinkomst och betala ännu mer skatter till staten, Kd visste ni inte att vi redan har världens högsta skatter. De som vill ha högre avgifter och skatter saknar kreativitet och tankeförmåga, deras enda kvarvarande alternativ är därför "mer pengar". Istället för att använda huvudet blir det en desperat dödsryckning vilket "högre skatter" är. Dessvärre tar det livet av väljarna och tvingar nationen på knä innan det tar livet av politikerna. De är som kackerlackor, de överlever allt eftersom de är skyddade med en oändligt stor aldrig sinande ström skattemedel.

Högre skatt fyller ingen funktion, det finns inget inom miljöområdet som blir förbättrat av högre skatt. Transportföretag kommer i ännu större utsträckning drivas till konkurs.

Kd's Riksting beslutar dessutom att vilja utbilda Imamer i Sverige. Man vill alltså lära ut mer om pedofileri, halalslakt och andra seder som är olagliga i Sverige. Att ett parti som kallar sej kristet vill satsa på människoförtryck och dessutom sponsra det förtrycket med skattemedel är hemskt och obegripligt.

Kd har andra stora problem. Deras syn pa pedofiler har liberaliserats och nu vill de tolerera sådant. Deras syn på homoäktenskap har också ändrats till det sämre.

Kd har abdikerat från en typisk kristen linje och är numera bara ett extremt liberalt parti utan folklig förankring.

Nu har ett parti som inte ens kallar sig kristet tagit över deras tidigare traditionella åsikter och kommer förmodligen ta Kd's plats i riksdagen. SD växer lavinartat för varje månad som går. Deras tillväxt måste ha underlättats av nya fria media som öppet talar om politiska frågor, som annars är tabu i de stora statligt kontrollerade medierna. Bloggar och andra nätbaserade media har öppnat dörren till en debatt om det som berör folket medan de stora medierna fortsätter att förtiga all debatt om de viktigaste politiska frågorna i Sverige.

Kd är ett parti i förfall. I proportion till sin storlek så har Kd bidragit till förfallet i Sverige utan att kunna skryta med en enda politisk aktion, reform eller beslut som förbättrat Sverige. SVD SVD2 DN AB

SVD SVD2 DN AB

Lyssna på den bittra partiledaren för Kd då han utrycker sitt förakt för SD's väljare, många är f.d. kd-väljare så det är sällsynt brist på respekt för folkliga opinioner och sina egna f.d. väljare.

6 comments:

Anonymous said...

Kds lillhitler kan kraxa allt han vill, hans lilla fånparti kommer att utplånas 2010. Det dog av vad? Jo, pro-homolobby, klimathysteri och pro-islam. Göran Hägglund: read my lips: du har dödat det lilla som fanns kvar av värdekonservatism i ditt parti. Jag är själv konservativ, och SD är numera det enda parti som är det. Alla andra partier i den svenska riksdagen är numera överrens om i princip allt, de borde skapa ett enda stort vänsterparti.

vinterbadaren said...

Hehehe. Detta tidigare så hedervärda parti skrev under sin egen dödsdom i samma sekund som den rakryggade Alf Svensson drog sig tillbaks. Det är precis som du skriver "Partiet har i dag inget som helst existensberättigande" och påminner idag mest om Hasse&Tages klassiker:

"Pastor Jansson", en ung och modern präst med vågor i håret och inga bestämda åsikter om något. Dom tio budorden vete faen om han kan-men han har i alla fall sett filmen"--Hohohoho!

Tobias Lindgren said...

Ännu ett inslag om Göran Hägglunds förakt:

http://www.youtube.com/watch?v=HjAHfyLyTgk

Anonymous said...

Om vi så ställer av alla bilar i landet är det bara en nysning mindre i det globala perspektivet.
De verkliga bovarna, och där effekt snabbt kan nås, är kolkraftverken! Ett enda av Vattenfalls kolkraftverk motsvarar hela landets utsläpp.

Sluta jaga myggen...

vinterbadaren said...

"Gubben": Helt rätt vilket också den styrande nomenklaturan vet men här gäller det att klå "Svenne Kålrot" på ännu mera pengar--det är nämligen kostsamt med massinvasion av analfabeter och getaherdar från all världens stinkande skithögar!

Spitfire said...

Detta var en utomordentligt bra analys av det eländiga "kristna" flumpartiet; vilket prostituerar sig så långt det bara går... för att Hägglund skall få sitta vid köttgrytan och slavsa i sig.

Nej, Hägglund är ett skenheligt avskum. En prototyp för en smutsig och förrädande farisée! Hägglund är en sådan som skulle kunna ha förrått Jesus för färre silverpenningar än Judas...

Apropå Vattenfall...

Javisst, statliga Vattenfalls kolkraftverk i Polen (i Warszawa) och östra Tyskland... är en manifestation på hög, svensk moral!
Fast röken märks inte direkt i Sverige...bara indirekt.
Polska och tyska lungor kan uppenbarligen inandas skiten, medan svenska skall skyddas - av politiska skäl.

Sverige är ett riktigt skitland! Man skäms numera att tala om att man är svensk och kommer från Sverige.