Thursday, June 26, 2008

Manniskosmuggling nu laglig i Sverige.


Soffan är Sverige, hunden är våra politiker och deras hjärtefråga, massinvandringen. Vi ser resultatet men fortsätter tolerera hunden som sliter sönder vårt land.


Ett av de allvarligaste brotten inom Europa är människosmuggling. Nyligen var 1300 poliser i flera länder inblandade i en aktion mot dussintals människosmugglare runtom i Europa. Samtliga var inblandade i människosmuggling till Sverige.

På grund av sveriges slappa politik eller närmare bestämt obefintliga politik i asyl- och flyktingfrågor dras hundratusentals människor till Sverige varje år. Runt 100 000 lyckas ta sig in till Sverige och beviljas nästan genast uppehållstillstånd oavsett hur kriminella personerna är eller om man lyckats identifiera personen eller inte. Belastningen för skattebetalarna handlar om minst 200 000 kr per person och år, minst 20 miljarder varje år multiplicerat med alla årskullar. Efter 10 år blir den årliga kostnaden 200 miljarder och den siffran ökar med minst 20 miljarder varje år i runda tal, det är bara minimum.

Nu har en domstol i Halmstad bestämt att människosmuggling till Sverige inte är ett problem, det är alltså lagligt.

Efter en utredning som kostat flera miljoner kronor bestämde rätten att ingen av de åtalade vietnameserna ska dömas. De slapp ut helt utan konsekvenser.

Allt polisarbete som låg bakom, alla utredningar, telefonavlyssning, resor till Vietnam för utredare, tolkhjälp, trots allt arbete så slipper de skyldiga straff.

Det var tur att det stora fallet där 1300 poliser deltog i tillslaget mot smugglare handläggs i andra länder än Sverige, i vårt land hade allt varit förgäves och ingen hade kunnat dömas.

Vi ser än en gång problemet med att domstolarna är bemannade med politiskt tillsatta tjänstemän, domstolarnas sammansättning reflekterar partistödet. Eftersom de sju riksdagspartierna vill använda alla möjliga medel för att ta in så många falska flyktingar som möjligt före nästa val så fortsätter denna typ av domar i vara domstolar. Domarna leder till att människosmugglarna kan fortsätta, de 100 000 årligt ankommande falska flyktingarna kan fortsatta komma till Sverige som förut, få uppehållstillstånd och socialbidrag för resten av livet. Som DN formulerade sig:

och att de grovt utnyttjade det svenska välfärdssystemet.

SVD skrev:
Utöver de fyra huvudmisstänkta åtalades 30 personer för människosmuggling sedan de ingått skenäktenskap eller tagit med sig barn som inte var deras egna till Sverige från Vietnam.

Några misstänktes också för att ha lurat försäkringskassan på pengar genom att plocka ut olika typer av bidrag för dessa barn.

Värre är naturligtvis att andra länder inte kan ha förtroende för Svenskt rättsväsende till stor del beroende på domstolarnas metod att använda politiskt tillsatta tjänstemän istället för lagkunniga personer med ansvarskansla och insikt i Sveriges totala förfall. Standarden på domstolarna är sämre än någonsin. Det finns invalda kommunpolitiker som knappt kan svenska. De kanske finns i domstolarna och röstar till förmån för sina kamrater människosmugglarna? En turkisk PKK terrorist finns i Sandviken som kommunalråd och nämndeman i rätten for Socialdemokraterna, han är nu misstänkt för dubbelt mordförsök.

Den som trodde att Sverige bara var en Bananrepublik har sorgligt misstagit sig. Sverige har förfallit till något mycket, mycket värre, det finns inte ens ord att beskriva mitt gamla hemland, landet som Gud glömde och hela världen skrattar åt. Det är numera mycket pinsamt att vara svensk. Det är samtidigt en bra dag för en afrikansk eller asisatisk kriminell analfabet som lyckats ta sig till Sverige. De kan göra karriar som socialdemokratiska kommunalråd och sedan arbeta för mer invandring. DN SVD SVD2

3 comments:

Anonymous said...

Hej

Bra inlägg. Vilket är ditt nya hemland?

Karl

BefriaMedia said...

Jag har turen att fa jobba i manga olika lander, jag aker bara till Sverige som turist. Just nu forsoker jag valja ett nytt land att sla mej ner i men det far vanta till arbetet tar slut. Sverige blir det inte.

Anonymous said...

bra inlägg men snälla pkk är kurd terrorist org,de sitter i parlamentet i sveadalen och hoss sossarna.de är kända med allt smuts,knark,passförfalskning osv.Men blanda inte TURKARNA I SKITEN TURKAR KOM SOM ARBETSKRAFTS INVANDRARE,1960-TALET.SÅ MINA FÖRÄLDRAR VAR VÄLKOMMNA OCH GJORDE RÄTT FÖR SIG.SOM VANLIG SVENSSON SKALL GÖRA.STÅPÅ MEN VA REALIST.