Thursday, June 12, 2008

Sverigedemokrater vill bygga moske.


Snart har vi fler av dessa tack vare SD?

Nu har Sverigedemokraterna (sd) anslutit sig till de 7 riksdagspartiernas ideologi. Nu vill de 7 riksdagspartierna och sd tillsammans göra Sverige till en muslimsk stat.

Enligt SVD och Kvällsposten så har SD röstat för att bygga en moské i Karlskrona. Deras lokala representant Richard Jomshof (sd) säger enligt SVD att "det måste vara ett misstag"!?

Det råder säkert skillnader mellan blocken och partierna. En skillnad är hur fort man vill islamifiera Sverige. Ledarblocket ar Alliansen som vill islamifiera Sverige med 100 000 asylsökande per år, plus ytterligare 75 000 invandrade som arbetskraft, av alla dessa så är muslimer den största gruppen. Socialistblocket ligger efter, under deras regeringstid fick vi in mellan 30 000 och 80 000 om året, i genomsnitt 50 000 asylsökanden om året, d.v.s. hälften av vad Alliansen vill ha in till Sverige. Även de vill dessutom ha in många som arbetskraft, de har pratat om mellan 50 000 och 100 000 om året. Sist ligger SD, vi vet inte exakt hur många muslimer de vill ha in eller hur många moskéer de vill bygga men saken är klar, alla riksdagspartier och SD har samma mål men de har olika syn på hur fort det ska gå.

Det ryktas via bloggare om ett nytt parti som ligger i startgroparna med stora ekonomiska resurser bakom sig, visste de (vilka det nu är) redan om sd's uppenbara skifte av politisk inriktning? Svenskar är märkliga, alla partier anpassar sig till vänsterblocket. Vi kanske alla är sossar och mer eller mindre irriterade över sossarnas politik? Är det dags att studera Nationaldemokraterna istället om sd på allvar vill bygga församlingssalar till den mest sataniska religionen på jorden?

Den muslimska föreningen är djupt tacksam för stödet från sd och känner sig nu motiverade att expandera kraftigt. De vill samla ihop pengar så de kan köpa en egen fastighet och ser en mycket mycket lång framtid i Karlskrona bl.a. tack vare sd. SVD BLT DN

6 comments:

Sd-väljare said...

Jan Johansson, som är ersättare och inte ordinarie ledamot i Miljö- och byggnadsnämnden, röstade inte ja till att "att man ska få bygga en moské" i Karlskrona, utan han röstade av misstag ja till en detaljplan om att göra om en idrottshall till en moské. Det är alltså inget bygglov.

Han fick hoppa in med kort varsel och hade inte satt sig in i handlingarna. Sd har endast en ledamot (och en ersättare) i den nämnden. Det var uppenbarligen ett misstag, men nämnder är inte beslutsfattande, utan kommunfullmäktige fattar besluten, och där kommer Sverigedemokraterna med sina åtta mandat, troligen som enda parti, att rösta nej. Frågan är alltså långtifrån avgjord, och tvärtom har mediernas upphaussande gjort att sd nu kan nå till ännu fler i Karlskrona och Blekinge kommun med sina åsikter om moskéer och islam.

För övrigt är Sverigedemokraterna endast emot fullskaliga moskéer, inte bönelokaler i vanliga, svenska eller neutrala byggnader. Se mer här:

http://www.youtube.com/watch?v=-B6UYG5piBw

Läs mer här:

http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/2008/06/13/nej_till_moske_i_karlskrona
http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/karlsson/2008/06/13/gastkronika_gabriellas_funderingar

BefriaMedia said...

Fragan ar altsa hur det kom sej att Jan Johansson lyckades astadkomma ett sa stort "misstag" vilket verker nasta ofattbart. Enligt uppgift sa bestod forslaget av en enda sida dar texten framgick klart och tydligt.

Man far hoppas att man vidtager lampliga atgarder mot Herr Johansson.

Man kan dessutom inleda ett tranings program som kan leda till forbattingar sa att alla vet vad som galler.

Ingen ar ofelbar, men ni har haft infiltratorer forut, Funebo som var utsand av Expo lyckade komma at medlemsregistret. Det kommer i framtiden finns fler sabotage forsok, men man maste ha "firewalls" mellan olika avdelningar

Sd-väljare said...

Jag vet uppriktigt talat inte varför eller hur det gick till. Under dagen har han sagt dels att det var ett misstag, dels att det endast var en detaljplan som inte har någon större betydelse. Jag är inte ens medlem själv, men eftersom medierna vinklade händelsen så oerhört kände jag att jag måste rycka ut och förklara hur det ligger till. Jag delar, tyvärr, dina farhågor om infiltrering... Någon åtgärd mot Johansson kommer dock troligen inte att vidtas.

Träningsprogram och firewalls håller jag med om. Men hur menar du i detalj?

Tyke Viking said...

"sd-väljare": Oavsett oerfarenhet och misstag mm så är detta synnerligen PINSAMT och som tidigare SD-väljare blir man enbart FÖRBANNAD! Detta är EJ första gången ty SD har i några kommuner tom röstat FÖR flyktingmottagande direkt mot partiprogrammet och partistyrelsens direktiv!

BefriaMedia said...

sd valjare.
Firewalls betyder generellt att man inte tillater olika kategorier till alla partilokaler. T ex nya medlemmar ska inte fa tillgang till hela kontoret, bara en "offentlig del" som ar oppen nyankomna som annu inte har bedomts var 100% lojala.

Funebo fick tillgang till hela kontoret savitt jag forstar. Darfor kunde han ta medlemsregistret, han var relativt ny med bara 2 ars medlemskap?

Aven inne pa ett kontor sa maste det finnas sakerhetsskap. Medlemsregister behover ju inte ens forvaras pa ett kontor dit det kommer en massa folk. mm osv.

Det pinsammaste ar nog Funebo skandalen, mannen ar inte ens frisk i huvet och skriver "artiklar" at Expo. Varre ar att han tillats skriva i er jubileumsbok, det ar ju magstarkt speciellt med tanke pa att han ar mentalt rubbad.

En annan sak som SD gor fel i ar att tillata bonerum for muslimer. Det ar nastan samma sak som moske, liten skillnad. Deras bonerum maste rivas eftersom de tranas, deras barn och unga kommer att indoktrineras dar. Det lar sej sin valdsreligion, de lar sej om hot, de lar sej att vi ar varda allt forakt de kan uppbringa sen begar de stod av oss. Det ar en FARLIG religion/politisk rorelse. De kan be hemma, eftersom vi har religionsfrihet, inte i bonerum.

Jag har inte problem med nagon annan religion, alla andra religioner ar fredliga.

Jan Johanssson maste forklara sej offentligt, vi behover fa reda pa hur stor sannorlikheten ar att han infiltrerat ert parti.

Ett annat misstag SD gor ar att inte drar nytta av talangfulla fd medlemmar. Ni behover all talang ni kan fa tag i om ni vill in i riksdagen. Ni borde samarbeta med begavningar som finns, en begavning ar den mest varefulla tillgangen i en organisation som ett parti eller ett foretag. Weine Berg och Jan Milld ar 2 begavningar som ni borde anvanda er av. Det var lite gratis tips, lycka till.

Sd-väljare said...

Tyke Viking: Får jag fråga dig vad du röstar på nu? Varken den icke-fullskaliga moskén som detta blogginlägg handlar eller om invandrarmottagande i andra kommuner som sd-ledamöter av misstag har röstat ja till spelar egentligen någon roll för resultatet eftersom sd är enda parti som är emot detta och saknar egen majoritet, varför partiet inte kan fälla dessa förslag. Det förstår du väl? Med det sagt behöver de inte rösta ja, absolut inte, men i praktiken spelar det ingen roll. Det är det jag menar. Sd måste bli större för att det ska ha någon inverkan. Och visst blir också jag skamsen och förbannad. Men finns det något annat parti än sd att rösta och som har möjlighet att komma in i riksdagen? Knappast. Även om ett fåtal sd-ledamöter har gjort enstaka fel ute i kommunerna har sd tillräckligt med kompetenta riksdagsledamöter som inte kommer att sjabbla bort sin tid där.

BefriaMedia: Bra förslag. Jag vet inte riktigt hur det där med Funebo gick till, men partiledningen har lovat att det aldrig kommer att kunna upprepas. Det finns många åsikter om att han fick skriva i jubileumsboken, ja, och jag vill inte gå närmare in på det förutom att jag håller med om att han inte borde ha fått skriva i den.

Vad gäller bönelokaler för muslimer är detta ett krav enligt religionsfrihetslagen. Religionsfrihetslagen säger inget om fullskaliga moskéer, varför sd kan förbjuda vilja dessa, men vanliga gudstjänstlokaler är en rättighet. Visserligen kan sd gå ut och säga att man vill ändra lagen, men det är ett väldigt extremt krav som sd inte vill ägna sig åt inom den närmaste framtiden. Det finns bättre sätt att motverka islam och islamism än så.

Jan Johanssson är ingen infiltratör. Det har du mitt ord på.

Jan Milld och Weine Berg har redan varit sd:are och gått ur partiet på grund av olika orsaker. Jag skulle vilja att Milld återvände, men det är inte upp till mig att avgöra. Jag är bara en vanlig väljar som skriver mycket på sd-bloggar och så vidare. Men i generella drag håller jag förstås med dig, och det gör väldigt ont att partiet ibland motarbetar talanger, som du kallar dem.