Thursday, June 12, 2008

Svenska asylregler ar absurdum infinitum.


Ett stort javla svin.

Den svenska invandrings politiken ar den mest absurda som nagot land lyckats astadkomma.

Ett exempel belyst i SVD handlar om en Iransk kvinna som kom till Sverige for ett tvangsgifte som var arrangerat av familjen.

Efter att "Sevgi" kom till Sverige och gifte sej hamnade hon i ett helvete med misshandel, valdtakt och fangenskap.

Efter fem mander rymde hon och har sedan dess bott hos en kvinnojour. Hennes pappa har lovat att hon skall snart bli ett lik, ett direkt mordhot. Hans ilska kanske beror pa att han tvingats betala tillbaks brollops betalningen till mannens familj som kravt att fa tillbaks sin "brollopsgava". (se bilden ovan) Det handlar ofta om stora belopp som maste aterbetalas om kvinnan omojliggor tvangsgiftet.

Migrationsverket har beslutat att avvisa "Sevgi" vilket maste vara en stor lattnad for henne eftersom hon slipper oroa sej for de i Sverige som hotar henne till livet.

I SVD artikeln skriver Anna Larsson att "Sevgi" kanske borde stannat i forhallandet i tva ar till sa hade hon kunnat fa uppehallstillstand i Sverige.

"Priset hade visserligen varit ett antal blamarken och 1.5 ars fornedring men hon hade automatiskt fatt uppehallstillstand".

SVD kolumnisten Anna Larsson tar for givet att "Sevgi" vill stanna i Sverige med sina mordhotande slaktingar. Ett obegripligt antagande. I Sverige kan man sparas upp pa 5 minuter via Internet men i Iran finns inget liknande system. Dar man man forsvinna i mangden och det finns ingen mojighet att hittas av mordhotande slaktingar om man vill halla sej undan.

Det absurda i SVD's artikel ar att Anna Larsson inte undrar varfor mordhotare och valdtaktsman far ga losa i Sverige. Sjalva orsaken till "Sevgi's" lidande utelamnas fran henns intressesfar. Det ar inte konstigt att brottsligheten ar rekordhog i Sverige. Tidningsskribenter bryr sej inte om de brott som ar uppenbara, men de bryr sej mycket om maginella bi-foreteelser, sidohandelser och pseudohandelser.

Hon inriktar sej enbart pa "Sevgi" som inte har nagot i Sverige att gora och inte hade det fran borjan eftersom det handlade om ett tvangsgifte.

Hon tycker det underligt att en Nigeriansk mamma och barn skickas tillbaks till Nigeria eftersom hennes barn "riskerar att konstympas".

Hon tycker daremot INTE att det ar underligt att Nigerianen kom till andra sidan jordklotet med sadan oro. Det vore ju den forsta undran man borde ha om man inte ar drogpaverkad. Varfor valjer Nigerianen ett litet land vid nordpolen som resmal? Varfor inte byta stadsdel i sin egen hemstad i Nigeria, det vore en enklare losning och mindre kostsam. Den provinsiellt tankande Anna Larsson har inte lyckat na sa langt i sitt grubblande over en losning pa Nigerianens problem och de andra 389 etniska Nigerianska grupperna med sina 160 miljoner medborgare. Anna borde kanske flytta dit och losa deras problem om hon tror sej vara sa klok och engagerad.

Dagens asylpolitik lockar hit manniskor fran samtliga varldsdelar och de anger tusen olika skal och vi beviljar nasta alla uppehallstillstand. De enda som sands ut ar de som inte ens fattat vilka nyckelord man ska anvanda for att fa livstids uppehalle.

De har tydligen inte kopt kursen, asylumforeverinSweden dot nigeria.

Vanvettet fortsatter i oforminskad takt och vanvettets foresprakare i SVD och pa andra tidningsredaktioner gor sitt for att bidra till ett storre och okat vanvett. Absurdum Infinitum fortsatter. SVD

No comments: