Sunday, June 15, 2008

Marxister och moderater talar i kod, menar motsatsen.


Marxisten Marita Ulvskog haller med Moderaten Per Schlingmann som enligt SVD sajer att

"det ar oerhort viktigt med en aktiv och tydligorande debatt (med Sverigedemokraterna, min not.) ".

Det maste vara en intern kod som betyder motsatsen. S och M har inte velat debattera invandring eller alla de relatera fragorna forut, ska man nu tro att de vill ha en debatt om saken? Knappast trovardigt.

Hur skulle deras debatt se ut? En enda fraga skulle tillintegora Socialdemokraterna och Moderaterna och fa dem att framsta som sorgligt inkompetenta drommare.

Det framgar dessutom i SVD da Moderaten forsoker halla en debatt med sej sjalv. Han for fram asikter som han tillskriver SD, sedan bemoter han de pahittade ideerna.

Ar det den metoden han vill ha da han talar om en debatt?

Om du nu vill ta mod till dej och ta en debatt sa har jag nagra fragor. Min forsta fraga ar som kommer att tillintetgora din politiska bana ar foljande:

Vilka fordelar har Sverige med att ta in hundratusentals ofta grovt brottsliga asylsokanden som aldrig identifierats och som for det mesta kommer att bli socialfall for livet?

Eftersom det inte finns nagot svar pa den fragan och ingen av de som vill fora en extremist politik med massinvandring nagonsin kunna svara pa den enkla och framsta fraga sa ar en riktig fri debatt en omojlighet for dem.

Jag efterlyser svar pa den fragan, om det finns nagon som vagar ta debatt med den fragan som utgangspunkt, var god anmal er?

85 % av de som rostade i SVD haller med och tycker att riksdagspartierna ska ta en debatt istallet for som hittils forsoka dolja alla fakta och vagra svara pa folkets fragor om massinvandringen.

Sluta halla en pahittad falsk debatt med er sjalva i artiklar. Ni anvander artiklar for att smutskasta den motstandare som ni sajer er vilja ta en debatt med, Det at inte en debatt, det ar propaganda och smutskastning. Ni ar helt enkelt for fega for en debatt. SVD ABSVD DN

No comments: