Sunday, June 15, 2008

SD fick egen majoritet i den storsta gallupen hittils.

 Updatering! Under natten har hjarndoda centersabotorer klickat over 12 000 ganger pa gallupen och saboterat resultatet. Som tur var sparades resultatet innan c fick fnatt. 

Bara 3-4 gånger sedan valet 2006 har tidningarna haft en partivals gallup där SD varit med som alternativ.

Två gånger tidigare blev SD det näst största partiet efter moderaterna. I dagens gallup i SVD fick SD egen majoritet med 54 % av rösterna, moderaterna har fått mindre stöd än tidigare med 16 % och sossarna kom trea med 8 % efter att över 12 000 hade röstat.

Det ar givetvis inte en vetenskaplig undersökning, men det är å andra sidan inte heller de SIFO-undersökningar och liknande som redovisas med jämna mellanrum då SD antas ha fått runt 4 %. Det är en orimligt låg siffra eftersom en stor majoritet av svenska folket stöder deras syn. Den siffran kan bero på att små underlag som används, runt 1000 personer och det är förmodligen alltid samma urval, ett felaktigt folkurval helt enkelt. Statlig statistik är till för att tillfredställa regeringarna, den har varit opålitlig i nästan alla avseenden, arbetslöshet, brott m.m.

Den riktiga siffran borde ligga någonstans mellan 4 % och 54 % kanske 20-30 %. Det finns en stor möjlighet att SD blir det största partiet. Det hade varit omöjligt på 1980-talet då väljarna var mindre flexibla, de var rigida i sina partisympatier och ovilliga att byta parti och block. Nu är väljarna helt annorlunda, de byter parti och block mer än någonsin. Det beror givetvis på nödvändigheten att välja in partier som stöder svenskar istället för partier som motarbetar svenskar och stöder invandrande som ofta inte ens har något att göra i Europa. Man vill välja tillbaks trygghet och välja bort en extremistpolitik som godtar en sjuk och farlig massinvandring.

Trenden ar klar, allianspartierna fick ett stort stöd vid valet 2006 men deras stöd har sedan dess minskat. En orsak måste vara att allianspartierna har gjort precis som socialistblocket i invandringsfrågan, de har struntat i den. De har ignorerat det faktum att det är den absolut viktigaste frågan och mest debatterade i svensk nutidspolitik. Den debatten har inte funnits i media, det kan få alliansen att tro att den inte förekommer vilket är helt fel.

Den hänger över alla andra frågor som ett paraply därför att den påverkar andra politiska frågor på ett mycket direkt satt. Brottsligheten och massvåldet hänger ihop med massinvandringen. Om man struntar i massinvandringen så struntar man i massvåldet, vilket ju faktiskt alliansen har gjort på ett annat direkt sätt. Det är förvånande att de inte velat ta itu med den massiva brottsligheten, vilket är en annan fråga som direkt har med livskvalitet att göra för alla svenskar. Politikerna verkar inte ha empati med brottsoffer. De verkar vara omedvetna om våldet. Ett brott kan leda till lidande for dussintals människor och vi har över 1.3 miljoner brott om året. Alliansen har grovt underskattat hur brott och den kopplade massinvandringen berör folket och vad vi anser om det. SVD SVD AB DN
SVD

No comments: