Tuesday, June 24, 2008

Droger, festande, afrikaner och studenter leder till mord.


De misstänkta fr. v. Rudy Hermann Guede, A Knox, Patric Lumumba, Rafffaele Sollecito

En fest som övergick till en narkotika och mordorgie slutade med att den brittiska utbytesstudenten Meredith Kercher, 21, hittades halvnaken i sin säng i med halsen avskuren.

Familjen beskriver Meredith som vacker, intelligent, kvick och omtänksam. Hon kom från Coulsdon, södra London, till Perugia Italien för att studera italienska.

Rumskamraten Amanda Knox, 21, häktades strax efter. Den amerikanska studenten bröt ihop under förhören och erkände att hon var inblandad i mordet. Ytterligare misstänkta har gripits – Knox italienska pojkvän Raffaele Sollecito, 24, (Adress: Garibaldi 112, 06122 Perugia), och den kongolesiske barägaren Patrick Diya Lumumba, 37 som släpptes efter att en fjärde misstänkt greps. Den fjärde misstänkte är, Rudy Hermann Guede, 20, från Elfenbenskusten (Adress: Canerino 26, 06122 Perugia). Han flydde utomlands efter mordet men greps i Tyskland. Han är misstänkt för valdtäkt i samband med mordet. Han är tidigare känd som en knarklangare. Afrikanerna vistades i Italien illegalt. 

Motivet var sexuellt, säger polischefen Arturo de Felice till brittiska Evening Standard.

Utredningen om mordet avslutades för några dagar sedan och rättegången väntas nu inledas.

Eftersom Guede nu är intagen i fängelse så har han inte hunnit ta ned sin underliga youtube-film han gjort, förmodligen påverkad av de droger han sålde. En marknadsföringsvideo kanske?AB

1 comment:

Spitfire said...

Det finns bara två ord för att beskriva dessa (neger)fasoner: Fy faen!