Thursday, June 05, 2008

Allt ska forstoras overallt.


Fega samhallssabotorer forsoker forstora allt i sin omgivning. Vem eller vilka det ar har inte klarlagts. En sak ar klar, det ar Sverige hatande terrorister. Orter runtom i hela landet har liknande problem med Sverige hatande sabotorer som inte har nagot att forlora. De villl rasera allt som var civilisation byggt upp. Varifran kom dessa sabotorer, kommer vi nagonsin fa se en bild pa de som ar skyldiga?

"Rakbladsliga härjar i Kiruna
Möbler och kläder till miljonbelopp skärs sönder.
Förövarna försvinner sedan obemärkta.
Rakbladsligan terroriserar butiker och hotell i Kiruna.

Under de senaste veckorna har en rad butiker och hotell i Kiruna utsatts för grov skadegörelse. Förövarna kallas Rakbladsligan - de skär sönder allt från möbler och kläder till frysförpackningar.
- De förstörde för 270000 kronor hos oss. Jag förstår inte vem som gör så här, säger Elsy Stålnacke, butikschef på Dressman i Kiruna." Expressen

Forslummningen av Sverige fortsatter med stormsteg. Prydliga orter tvingas installera bevakingskameror och vakter overallt, trots den kostnaden fortsatter raserandet av Sverige i en snabbare takt. Ingenting hjalper mot sabotorer som gommer sej och slar till varsomhelst narsomhelst. Inbordeskriget fortsatter, "de" slass mot var civilisation.

Asylsokande mottagningen ligger pa
Address: Box 2059, 981 02 Kiruna
Visiting address: Lars Janssonsgatan 10, Kiruna vilket inte har nagot med artikeln att gora, eller?

En eftertanke slog mej. Om man flyttar in makalost fattiga primitiva mannsikor i ett omrade dar det rader en overklig lyx och ett maklost overflod och rikedom, sett med deras syn, blir inte det ett mentalt ooverkomligt problem. DE har ingenting, men ser all "lyx" runtomkring som de ALDRIG kan skaffa sjalva, finns det en mojlighet att DE vander sej mot den civilisationen och forstor och begar brott istallet for att visa tacksamhet? Etnopsykologiska forskare kanske kan uttala sej om saken.

Enligt Lakartidningen sa har invandrare oftare an svenskar ett Psykotiskt tillstand. Las mer om Rattspsykundersokningar och dess resultat.

Vid rättspsykiatrisk undersökning bedömdes invandrare i större utsträckning än svenskar ha psykotiska tillstånd (P0,001).
" I denna undersökning har schizofreni, psykotiskt syndrom utan närmare specifikation (UNS) och vanföreställningssyndrom klassificerats som psykotiska tillstånd."

Ytterligare en tanke slog mej. Om de har flyktigforlaggningar i Kiruna sa ar val de inhagnade med murar och taggtrad, eller? Hur ska man annars ha koll pa de som kommer, de har ju inte ens identifierats.

No comments: