Wednesday, June 04, 2008

Den ranare som tidningarna kallar svensk ar inte svensk.

Bild i AB.
Ytterligare en gang avslojas det att tidningarna forsoker vilseleda allmanheten. Han ar arab fomodligen Libanes och heter Ali Ibrahim. "Mannen, som nekar till misstankarna, har redan dömts för rånet i Libanon.Tyska myndigheter tror att 32-åringen deltog i det spektakulära rånet mot en bank i Berlin i juni 1995.Rånarna tog gisslan och försvann sedan genom en grävd tunnel. Bytet blev motsvarande 75 miljoner kronor varav en stor del aldrig påträffats.Sex personer har fällts för rånet i Tyskland och dömdes till långa fängelsestraff.För en tid sedan utfärdades en europeisk arresteringsorder mot mannen bor i Örebro län. Han greps i måndags.På onsdagen beslutade Karlskoga tingsrätt att häkta mannen på sannolika skäl misstänkt för grovt rån."Detta ar "svensken" Ali Ibrahim.

Media borde sluta anklaga svenskar for all den grova brottslighet som begas av asysokande. Svensken far ett makalost daligt rykte runtom i varlden, folk far intrycket att vi har en oerhort hog brottslighet da ni ljuger om svenskarna sa ofta utan att ens bry er om att korrigera era falska artiklar. Dessutom forstarker det bilden av Sverige som en ankdamm eller bananrepublik. Pressen ser ut som ett lojlevackande barnmedia, hur ska vi kunna forklara deras agerande for tankande nyfikna utlanningar?

Slutsaten av denna upptackt ar att da media skriver att det ar svensk, eller etnisk svensk om brottslingar, sa maste man anta att brottslingarna ar asylsokande och inte svenskar. Sa har sanningen visats sej vara i atskilliga fall. Forhoppningsvis kan pressen lara sej en laxa och sluta ljuga efter tva stora avslojanden pa en vecka av denna typ, men det tvivlar jag pa. Las mer i Berlineronline. SVD AB Tips om skandalen kom fran Systemfel, via Froken Sverige, tack for tipset.

5 comments:

Tyke Viking said...

Snyggt jobbat! Satt just och förberedde ett inlägg om detta efter att ha läst "Berliner Kurier"--men du hann före:-)))

Kämpa På!

BefriaMedia said...

Tack, jag hoppas att alla svenskar slutar betala for tidningarna, slutar kopa tidningar, det vore nog enda sattet att fa dem att ge upp med sin logner.

Vi fortsatter kampen.

Tyke Viking said...

Helt rätt. Förutom Nationella tidskrifter som ex "Nationell iDag" var det många år sedan jag köpte en svensk förrädarblaska. Prenumerationerna på GP och Bohusläningen sades upp för drygt fem år sedan!

"Lånar" ev delar av ditt inlägg och länkar dig förståss!

Ha dé

Fröken Sverige said...

BRA JOBBAT som alltid! Lånar det till min blogg och länkar hit.

Länkar du inte till min blogg? Är den inte rumsren nog? :D

Ha en underbar NATIONALDAG!

Mvh

/FS

BefriaMedia said...

PS Ett olycksfall i hastigheten.

Tack for lenken.

Ha en bra nationaldag du och alla andra ocksa.