Monday, May 26, 2008

Politikerna vill grilla korv, branner ner sitt hus?

Politikerna vill ha omvaxlande matratter och skapar massinvandring till Sverige. Det framgar av en undersokning som gjorts av bloggen Rakryggad. Han har skrivit till vara Riksdagsman och stallt en rad fragor om deras syn pa invandringen. Bara ett fatal har besvarat hans brev, manga av de som svarat har inte ens formulerat ett resonemang eller en logisk tanke.

De fa som resonerat sej fram till ett svar har ofta motvierat sin positiva syn pa massinvandring med forklaringen att de tycker om alla nya matratter som massinvandringen bidragit med. Det ar den vanligast forekommande motiveringen bland vara beslutsfattande politiker.

Nu finns det bevis pa hur makalost ogenomtankta deras ideer och deras politik ar. Det ar som en drom att kunna lasa sa obegavade svar som vara viktigaste politiker totat ihop. Det ar skrammande att dessa karaktarer har styrt Sverige och har lyckats driva ner landet till ett dararnas paradis.

Lasningen gor att man kastas mellan gapskratt och tarar. Man vet inte vad man ska ta sej till efter att ha last politikerna svar. Arets basta kommentar skrevs av Rakryggad i sitt svar till en politiker:

Att bedriva interkontinental massinvandring för att få exotisk mat är som att elda upp ett hus för att grilla korv. Visst får man grillad korv, men till vilket pris?


Las mer hos Rakryggad, en av Sveriges absolut basta bloggar. Alla borde lanka sej dit.

No comments: