Monday, May 26, 2008

Jihad Dagis kan ha korrupta svenska kopplingar.

Korrrutionen genomsyrar alla olika myndigheter som har med invandring att gora och de myndigheter som delar ut pengar till olika andamal. Gigantiska belopp betalas regelbundet ut till olika slags frammande kulturer och invandrar aktiviteter. Ar det konstigt om svenskar blir korrupta kopta handlaggare?

Hur kan annars sa oerhort manga asylsokande komma till Sverige for att soka "asyl" och pa nagot oforklarligt vis beviljas uppehallstillstand trots att myndigheterna redan vet att over 95 % av de som kommer inte har flyktingstatus? Enskila tjansteman beviljar asylen, det kan sakert vara vart 100.000 kr/person, se artikel om mutad personal. Efter nagra sadana mutor sa kan en tjansteman pensioneras sej med en lyxfastiget i utlandet. Det maste vara lockande for folk med rymligt samvete. De ar formodligen mer motviverade att bli korrupta eftersom de massor som ankommer betyder ju att Sverige upphor att vara en sjalvstandig nation och inte ar vart att skydda. Sverige kan inte raddas aven om handlaggarna gor sitt jobb och nekar de 95 % som inte har skyddsbehov. Det har gatt for langt, det finns inget hopp langre.

De som sett nyheterna kring Jihad Dagisen kommer kanske ihag en svensk som var talesman for Jihad Dagisen i media da terroranknytningen avslojades. Hon heter Suzanne Holtzberg-Anderlid (m). Hon hade som det ser ut en dubbelroll, hon var lokalpolitiker i Solna med uppdrag pa olika myndigheter. Om hon haft kopplingar till beviljandet av pengar till Jihad Dagisen ar oklart men maste utredas. I tidningarna ar hon underligt nog Jihad Dagisens "talesman". Hon borde undersokas for sina markliga kopplingar. Jag ar saker pa att aven svenskar kan mutas till att stodja Jihad om betalningen ar tillrackligt bra. Ar det enbart somalier som atalats hittils, skandalen kommer formodligen att vaxa eftersom det ar mycket stora belopp som felhanterats?

Updaterad 3 juni, 2008.

Ur SVD:
"Kammarrätten ändrade
det beslut som länsrätten fattade för knappt två veckor sedan om att neka till inhibition. Förskolorna kan nu hålla öppet medan den rättsliga processen pågår.

–Underbart, nu kanske jag nästan kan sova inatt, säger Suzanne Holtzberg Anderlid, pedagogisk verksamhetsledare på förskolorna. Om pengarna från kommunen skulle försvinna, måste verksamheten lägga ner ganska omgående. Marginalerna är mycket små."

Texten antyder att Suzanne har en mycket insatt kannedom om verksamheten i Jihad Dagisbolaget. Hon sajer sej veta att "marginalerna ar sma". Hur vet hon det? Hon har varit eller aktiv inom den kommunavdelning som beviljar didrag till dennna typ av verksamhet. Se hennes uppdrag har.


SVD DN

No comments: