Tuesday, May 27, 2008

Irakier valdtar 13-aring i Asele. Sajer "No Problem" och flinar at offrets Pappa.

Irakiska "flyktingar". 95% av de som kallar sej flyktingar har inget skyddsbehov. Ett mycket stort antal av dessar ar grova brottslingar.

Debattforument asele.nu stangdes ner efter brottet, det blev en overbelastning pa upprorda kanslor.

Min forsta tanke var, "hur kommer 13-ariga flickor in pa flyktinglagret"?

Nu visar det sej att de asylsokande Irakierna inte ens funnits pa ett flyktinglager, de fanns i centrala Asele i en vanlig bostad. Tva Iraker drog in en trettongarig flicka i ett trapphus och valdforde sej pa henne, hon var pa vag till skolan med en kompis for att gunga. Det ar ofattbart att man tillater grova brottslingar, valdtaktsman att bo ibland vanligt folk. Jag hoppas offret inte fatt AIDS efter detta groteska brott.

Hur ska allmanheten kunna skyddas om man inte har asyslokanden i flyktinglager dar de kan bevakas och hallas inlasta tills deras brottsliga bakgrund undersokts?

Jag vill inte kalla aseles politiker idioter forran jag vet mer om omstandigheterna kring de asylsokandes forvaring och hur man undersoker deras bakgrund. Men det ser inte ljust ut.
Ulla Isaksson, som är Åsele kommuns kontaktperson med Migrationsverket, poängterar att de två misstänkta gärningsmännen är tragiska undantag av Åseles drygt 100 asylsökande.

Ulla Iskasson ljuger uppenbarligen. Det finns fler brottslingar bland de asylsokande i Asele, "Det är bara tre månader sedan tre andra asylsökande från deras grupp dömdes för överfallet och vandaliseringen på Åsele pizzeria. Förtroendet för de övriga hade börjat komma tillbaka när torsdagens våldtäktsförsök inträffade." Dessutom sade Malin Agebro i VK att en 10-arig kompis till henne rakat ut for en liknande valdforelse och da gjorde myndigheternas ingenting. Bara en femtedel tros anmala valdtakt enligt AB.VK

Ett av förslagen är att kommunen ska ta emot fler barnfamiljer och färre ensamstående.
- Det är en fundering som vi har haft ett tag eftersom vi tror att det kan ha en stabiliserande effekt på situationen, säger Bert-Rune Dahlberg.

Kommunens politiker ar forvirrade och vet inte vad de ska ta sej till. Att forsoka ta in fler av andra kategorier ar ingen garanti eller skydd mot barnvaldtakter. Folk kravar att fa reda pa hur man i Asele och andra orter undersoker de asylsokandes brottsliga bakgrund, om de AIDS testas och varfor man inte haller dem inlasta i ett flyktinglager som alla andra lander gor. Det pagar ett folkuppror mot massinvandringen och alla grovt kriminella som slapps in av ljugande politiker som Ulla Isaksson. Nyhetstips fran Froken Sverige. VK

2 comments:

Vinterbadaren said...

Då statsmakten ej längre kan skydda sina medborgare har dess våldsmonopol upphört, och förhoppningsvis likviderar offrens anhöriga dessa vedervärdiga kräk!

Pyssel said...

Citat ur tidningen VK om kummunens iställning:

Frågan om fler barn i flyktinggruppen ska diskuteras med barn och utbildningsnämnden. En av anledningarna till att man koncentrerade sig på ensamstående asylsökande var att kommunen inte ville bygga ut sin barnomsorg.

Kommentar:
Det blir ju billigast för kommunen på detta sätt då de statliga flyktingbidragen inte betalas ut i hur många år som helst.

Kommunen ville alltså få in pengar genom att fylla tomma lägenheter i samhället och få nya arbetstillfällen (tolkar, integrationsexperter mm).

Det fungerar så länge staten betalar... men om några år, när dessa ointegrerbara flyktingar inte får några jobb och de statliga bidragen upphör så kommer socialbidragen i kommunen att skjuta i höjden.

Försäkringskassan får ta en stöt genom förtidspensioneringar, äldreförsörjningsstöd, LSS för handikappade som kan anställa sina släktingar osv.

Då blir det ofta äldreomsorgen man ska spara in på. Svenska åldringar har ju inga starka påtryckargrupper bakom sig.


********************
Texten inspirerad av Fröken Sveriges blogg.