Saturday, May 31, 2008

Jag utmanar alla till MAT RACET!


Jag vill utmana bloggare och andra till att hitta offentliga uttalanden gjorda av olika kommunpolitiker eller riksdagspolitker. Uttalanden ska kunna verifieras i artiklar, i TV eller radio reportage, i deras egna hemsidor eller pa annat satt.

Utmaningen gar ut pa att hitta uttalanden gjorda dar en politiker argumenterar FOR massinvandring och anger "omvaxlande mat" som en huvudorsak till att han/hon vill ha en stor massinvandring.

Tanken kom da jag sett flera politiker hanvisa just till MAT da de argumenterar for massinvandring. Man vill altsa infora en kulturomvalvande politik som i langden byter ut befolkningen i Sverige mot nya kulturgrupper och ett av huvudargumenten som politikerna anger ar de nya "matratterna" som vi far erfara. Tyvarr har de politikerna inte mycket "hemma i skafferiet" och vi kan med att offentiggora deras sorgliga daligt underbyggad motiv exponera dem for folket. Det kan bli mycket underhallande. Eftersom politiker ofta sajer samma saker som andra politiker sa far man en kansla av att de har gatt en kurs dar de lart sej argumentera men, de har inte kunnat komma pa nagot annat argument an just MAT for att driva sin politik.

Deras sorgliga argument maste exponeras. Resultatet av MAT RACET blir att vi kan avsloja politikerna sa folk inser hur illa det star till med vara folkvalda.

Jag borjar med att avsloja Kerstin Johanssson (fp), hon ar ledamot i Ronnebys Kommunstyrelse. Hennes basta argument for massinvandring ar Kebab och Pizza. Hon menar att om vi alla kunde uppleva dessa matratter sa skulle vi ge upp motstandet mot massinvandringen. Se den stackars manniskans sorgliga uttalande i Youtube filmen nedan som jag hitttade pa Blaogde Svenssons kanal. Fotnot. Sedan invandrare togs emot i Ronney har man markt skadegorelse for hundratusentals kronor varje ar. – Det har aldrig hänt förr sajer lokalbefolkningen enligt BLT.

Som parentes vill jag uppmana folk att skaffa en Youtube kanal och kopiera upp "underhallande" filmer fran TV eller satta ihop hemgjorda underhallande produktioner.

4 comments:

Systemfel said...

Skrev samma inlägg hos FS men nu hoppas jag detta funkar.

http://rakryggad.blogspot.com/2008/05/svar-frn-lennart-pettersson-c.html

"Jag brukar ta mat som exempel. Även om jag inte är speciellt förtjust i vitlök så är det ju faktiskt så att de flesta svenskar med förkärlek äter mat som har en utländsk koppling. Det må vara kryddor men även många maträtter som kommer från medelhavsområdet, från Kina eller från USA. Både bläckfisk, vårrullar och hamburgare finns ju på menyerna i Sverige idag. Utländska företeelser som uteserveringar har ju också blivit mycket populära även om det ibland innebär att man får låna filt för att inte frysa för mycket. Vi är med andra ord beredda att ta till oss det goda av andras traditioner. Låt oss fortsätta med det utan att för den skull slopa ärtsoppan eller köttbullarna."

Från Rakryggads mail med riksdagspolitiker

BefriaMedia said...

Mycket bra exempel, ser fram emot fler liknande.

For varje exempel jag ser blir teorin om att de har gatt pa "samma kurs" mer trolig?

Tobias Struck said...

Jag kan äta kebab och pizza: Alltså har jag någonstans accepterat den muslimska kolonialism av arbetarklassen, som de rikaste orkestrerar för sin hysteriska tillväxts skull.

Nu äter jag en pizza. Jag tuggar den. Jag sväljer den. Min blick är tom. Mitt hjärta är tomt. Jag vet inte om jag är ledsen att Sverige håller på att försvinna. Jag tror inte att jag får vara ledsen. Det är ont att vara ledsen över det. Inte gråta nu. Det är härligt med den italienska stoltheten som har bakats in i denna irakiska pizza. Det är härligt med andra kulturer. Andra kulturer finns och är härliga. Svenskhet finns inte och är så tråkig. Det är ont och nazistiskt att vara stolt över det svenska kulturarvet. Det är fint att äta kebab. Tyst äta sin kebab. Smiskad och tyst. Gott. Gott gottegott gott. Tack.

Kid Walker said...

Borttagna inlägget finns nu på:

Priset for det gnalligaste folkslaget gar till

Hur mycket matkultur får vi egentligen från dagens invandrare. Här i Norrköping finns det mest pizza-, kebab-, kineska-, japanska-, indiska- och thailänska- restauranger. Från dessa länder tar vi inte emot så många invandrare. När ska det komma assyriska-, libanesiska-, somaliska- och bosniska restauranger.