Wednesday, May 21, 2008

Debatten om "papperslosa" analyseras.


Illegal papperslos misshandlad av upprorda massor i Sydafrika.

Vad ar "papperslosa" personer? En forklaring kanske behovs. De ar svartjobbande brottslingar som har tagit sej till Sverige av olika skal. Det kan vara efterlysta i andra lander eller ha problem att kunna uppehalla sej dar om landet har kontroll over vilka som finns dar. De har sakert papper men haller sej undan myndigheternas radar med syfte att jobba svart eftersom i Sverige har vi ingen koll pa varken gransen eller inlandet.

Varfor skriver media sa mycket om "papperslosa" nu plotsligt? Orsaken ar givetvis att oka antalet lasare och darmed kunna fa in mer annonsintakter. Invandring och invandrarbrottslighet ar de i sarklass mest lasta amnena i Sverige nufortiden. Det finns inget annat politiskt amne som drar storre intresse bland svenskarna. Orsaken till det ar att massinvandringen ar den mest omvalvande politiska processen i svensk historia vilket vi ser resultatet av dagligen. Allt som har med invandring att gora kommer att bli den mest lasta nyhets storyn i manga ar framat. Massinvandringen ar den storsta faran for Sverige och svenskarna darfor foljer vi allt som har med den saken att gora.

Sjukvard for "papperslosa", ar det nagot vart att diskutera? Nej, det ar givetvis ett nytt pseudoamne som inte betyder mer an att korkortslosa kor bil, eller att biljettlosa aker buss eller gar pa bio. Visserligen kan sakert nagon skadas i alla namnda fall, men den som vill bo i ett frammande land, under radarn, jobba svart och bedra folket omkring kan inte rakna med stod fran andra an veka sjalvfornedrande idealister, de fortjanar varken omtanke eller stod. Tvartom, de ar bedragare och brottslingar som borde gripas, straffas och utvisas. Alla problem hade kunnat unvikas om man kopierade alla andra lander, dar satter man in flyktingar i flyktinglager dar de kan bevakas tills de kan identifierats och utvisas. Ingen dum ide, eller hur Sverige? SVD DN SVD DN

Las dessutom Thoralf Alfsson's (SD) rader i Barometern.

1 comment:

Anonymous said...

Tackar dig för ett suveränt,sakligt och kortfattat inlägg som verkligen fokuserar på huvudproblemet!

Krig=Fred Fred=Krig