Monday, April 21, 2008

Regeringen vill ytterligare fornedra Schenstrom.

Schenstroms kallelse till Konstitutionsutskottet ar ytterligare en fornedrande handling, inte bara av Mp som gjort anmalan till KU men aven av bananchefen, chefsmuftin Reinfeldt.

Reinfeldt hade inte ens sjalvbevarelsedrift att strunta i hetskampanjen i media. Han angav flera olika motstridiga asikter under mediahetsens gang for att till slut meddela att han inte hade fortroende for henne.

Jag tvivlar pa att Schenstrom frivilligt skulle stalla upp pa att fornedras en gang till.

Det KU borde granska i detta arende ar hur Pilblad, TV4 och Aftonbladet's fotograf samarbetade for att forsoka fa till en skandal trots att de inte hade nagot material till en sadan. KU borde granska hur en oskyldig politiker kan tvingas avga helt utan uppenbar anledning enbart pga av misstankliggoranden som inte hade nagot med de 2 glas vin som konsumerades.

Eftersom Bananchefen inte vill undesoka det och andra politiker forstar for lite for att satta igang en sadan undersokning sa maste man anta att media kommer i framtiden fortsatta med samma metoder. Man kommer att soka ut sina offer bland borgarpolitiker och som tidigare helt utan anledning hetsa politikerna (eller vem man nu valt ut som objekt) till vanvett med malet att fa dem att avga.

Vanstermedia har sitt eget agenda som alltid har varit att smutskasta oliktankande, ljuga och vinkla sanningen for att driva ut meningsmotstandare fran maktsfaren dar bara socialister och kommunister har medias tillstand att regera i Bananrepubliken.

Om inte Schenstrom har gjort det tidigare sa foreslar jag att hon visar fingret till KU, Reinfeldt, Pilblad, TV4, Aftonbladet och andra som pa bilden nedan. En passande fras kan tillaggas, tex;
UP YOUR ASS MOTHxx FUxxxxx!
SVD SVDAB Exp SVD DN


Medias vansterdominans maste stoppa. Det kraver att allt pressstod stoppas och att statliga journalister spakas och att man begraver all statlig media for evigt. Om man inte tar de inledande stegen mot pressdemokrati sa fortsatter allt precis som forut och yttrandefriheten och demokratin blir lidande.

2 comments:

Gremlin said...

Skojigt att sen en arg kommentar avssende Schenström utan å, ä eller ö.
Är Du på resande fot ELLER bor Du kanske inte ens kvar i Sverige?

BefriaMedia said...

Ingen verkar vilja ge sitt stod och hjalpa den stackars Schenstrom. Reinfelds brist pa lojalitet och insikt i hur media arbetar ar sorgligt naiv. Hela skandalen visar att det ar inte vart att arbeta for Sverige, man kan bli uthangd for ingenting, det paminner om en Bananrepublik nastan i alla avseenden.

Darfor flyttade jag utomlands, som 50.000 andra svenskar gor varje ar, och har jag aldrig angrat :))). Som patriot sa kan man inte late bli att bli arg ibland och engageras sej. Ar det inte dags att emigrera, det maste val kannas hopplost ibland?