Monday, April 21, 2008

Sveriges regering erkanner ny stat med slaktare som ledare.

Den forra Chefsaklagaren vid FN's krigstribunal i Haag avlojar att Kosovoalbanska ledare sysslat med handel i manniskoorgan.

Det mest groteska i det ar att organen satt i manniskor som annu var i livet. Kosovalbanerna kidnappade Serber som sedan mordades., darefter skar man ut deras organ som saldes. Carla del Ponte sajer att Serber kidnappades coh transporterades till norra Alabanien dar organen togs ut. Darefter sandes organen till Albaniens huvudstad Tirana for vidare transport till andra lander. Carla del Ponte sajer att det tagit lang tid att samla in bevis om den groteska handeln, darfor har nyheten inte kommit ut tidigare.

Det later som en skrackberattelse fran en bok eller film, men det ar verklighet. Det borde vara en paminnelse om att i vissa kulturer sa finns det osannorlikt groteska manniskor och foreteelser.

Det ar dessutom en paminnelse om hur diplomater kan gora stora misstag. Seberna var utsatta for etnisk rensning och Nato gick in pa Kosovoalbanernas sida i kriget mellan serberna och albanerna.

Erkannandet av Kosovo var ytterligare ett stort misstag. Kosovo ar nu en gangsterregion med gangsters i ledningen och de enda exportprodukterna ar vapen och nakotika. Forut hade serberna kontroll over regionen och kunde stoppa en del av Albanernas kriminella verksamhet. Nu har gangsters tagit over Kosovo med hjalp av Nato. Korruptionen ar nastan total aven under FN's oversyn som illustrerats i flera DN artiklar. Sveriges regering har an en gang misslyckats i sin diplomati och begatt ett stor misstag med erkannandet av Kosovo.

SVD

1 comment:

MRSChokolatta said...

otroligt att man inte belyser denna hemska gärning som begåtts mot serber. Varför ignorerar världen detta?

Du ska ialla fall ha ett stort tack för att du belyser det i din blogg!