Friday, April 18, 2008

Massmordare pa vag till Sverige?



"Mohammed CHADLY (730710) och Abdellah BOUGHMIR (790618) är två av de nio islamistiska terrorister som efterlyses via Interpol sedan de rymt från ett fängelse i Marocko i förra veckan.

Terroristerna var dömda till långa fängelsestraff för delaktighet i bombkampanjen i Casablanca 2003, då 45 personer dödades i 12 bombattentat mot bl a ett judiskt församlingscentrum, en spansk klubb och flera restauranter."

Ovanstaende varning fran Froken Sverige bloggen.

Det ar sannorlikt att de soker sej till ett land som inte bryr sej om att kolla upp identiteten pa folk som ankommer. Om landet sedan donerar husrum och pengar i all framtid till dessa oidentifierade sa har de stora mojligheter att lyckas gomma sej undan rattvisan och till och med skaffa sej en ny stats sponsrad identitet. Som bekant ar Sverige det enda land som har den typen av forslappad policy och brist pa kontroller. Sverige ar extra farligt eftersom press och media inte visar bilder pa farliga och efterlysta individer. Vi kan darfor komma i narkontakt med massmorare utan att veta nagot om vilka hemskheter som begattas. SVD
SPRID DENNA VARNING I ERA BLOGGAR!!!

No comments: