Wednesday, April 16, 2008

8-arig flicka skiljer sej fran sin pedofil man.


Den arbetslosa Pappan till den 8-ariga flickan tvingade henne till ett arrangerat giftemal. Yemen har ingen undre aldersgrans for giftemal sa fallet ar varken konstigt eller ovanligt. Den 8-arige flickan Nojud Mohammed Ali fick skilja sej efter att alla parter var overens om att hon skulle tillatas skilja sej. Hon sajer att hon ar glad att hon nu kan ga tillbaks till skolan.

Hennes fd "man" Faez Ali Thameur sade att han fick foraldrarnas tillstand att gifta sej med henne. En vecka efter giftemalskontraktet skrevs under av 8-aringen tvingades hon av sina foraldrar att flytta in hos sin pedofil "man" dar aktenskapet konsumerades, trots att hon blivit lovad att fa bo kvar i foraldrahemmet tills hon blivit 18 ar gammal.

Pappan sade att han kande sej tvungen att gifta bort sin dotter efter att hans andra tva dottrar rovats bort av kidnappare.(?!)

Flickans advokat sade att "fallet ar inte unikt, det finns tusentals likande fall i Yemen."

En kultur dar unga man uppfostras till att bli pedofiler och sma flickor saljs till hogsbjudande da foraldrarna behover pengar har stora problem. Nu finns den kulturen i Sverige och var egen "toleranta" regeringen sajer att vi ska sponsra den kulturen, vi ska hjalpa till med lokaler, koranutbildning och fler Imamer. Bra ide Leijonborg? Han borde lara sej mer om kulturen inte sponsra dess lardomar.

En kulturstudie borde genomforas for varje ny kultur och sekt som soker sej till Sverige, darefter kan vi utvardera hur lampligt det ar att blanda in dessa kulturer med varann. Vi vill ju inte ha inre strider, kriser och valdsamheter, bara for att politikerna inte forstar de olika kulturdragen, eller hur Leijonborg? Eller ska vi tolerera alla underligheter som de olika kuturgrupperna vill ha i Sverige. Barnaktenskap, homoaktenskap, djuraktenskap, manggifte, ska allt tillatas eller finns det nagon "vuxen" som kommer att saja stopp till vansinnigheterna? DNSVD AB

Las mer hos Breitbart.

8 comments:

Someone said...

Haha, sicken liten rasist du e då.

Detta har inget med Islam att göra.

Detta händer mest i Kristna länder i afrika. Men inte bryr du dig om det?

Bara du får hoppa på Islam och Muslimer så.

BefriaMedia said...

Omskarelse och barngifte ar en del av lslamsk kultur och har ingenting med kristna att gora.

Muslimer ar ingen ras, hur blir man rasist om man ogilla pedofiler, barngift, huvudkapningar och sjalvmordsbombare?

Det ar INTE en viss ras som utfor den typen av terror, det ar till 99% muslimer, de finns inom alla raser.

Ar du ett barn som inte ens vet det?

Someone said...

Du är inte bara en rasist, utan du är en idiot också.

Jag skulle tipsa dig om att ta och läsa på lite.

För nu ser du bara ut som en galen rasist som bara hatar o hatar.

BefriaMedia said...

Din forvirrade lilla hjarna har inte klart for dej vad rasist betyder trots att jag forsokte forklara det.

Varfor hatar inte du sjalvmordsbombare och huvudkapare? Har du uppfostrats i en Madrassah?

Man behover inte lasa koranen for att veta vad islam ar, om det var det du syftade pa. Man lar som om Islam och muslimer i nyheter om dagliga terrordad, som i 99% av fallen leder till att muslimer dodas.

Det tycker du tydligen ar bra. Som jag sade tidigare, muslimer ar INTE en ras, alla raser finns representerade ibland dem, men om du inte har formaga att lara dej nagot sa fattar du inte ens nagot sa enkelt. Du har inte kunnat komma med argument eller motiv bara pesonangrepp, men det var vantat.

Someone said...

Jag vet vad en rasist är.
Och du är en sådan, en okunnig sådan.
Rasism handlar inte bar aom aser. Utan etnicitet, religions- och kulturelltillhörighet med mera.


Varför skulle jag inte hata sådana?

Madrassa är skola på arabiska.
Och i en sådan har du nog aldrig befunnit dig i.


Uhm, jo... Du behövrha läst koranen, läst historia, och religioner och mycket mer för att veta vad islam och religioner är.

Nej, du lär dig om TERRORISTER genom att kolla på tv. Du är väldigt idiotisk ifall du tror att det är islam som gör sådana saker.


Du är okunnig, en okunnig hatare,
Skaffa dig en utbildning.
Religion, Historia och samhällskunskap är VÄLDIGT intressanta ämnen.

BefriaMedia said...

Du har fel om allt du sajer, du vet inte vad rasist ar, du vet inte att en madrassah ar en Koranskola.
Du vet inte ens det mest sjalvklara att terrorister, inte alla men 99% ar muslimer.

Sen vill du inte ens svara pa vad du tycker om huvudkapare och sjalvmordsbombare.

Du ar olarbar och kan inte ens fora ett logiskt resonemang. Du kan sluta skriva hit eftersom det ar omojligt att fa dej att fatta de enklaste av fakta.

Anonymous said...

Asså ta det lungt shiit fan e de med daj okey ja det e klart att amn hatar pedofiler o sånt men snacka inte så om muslimer alla e inte såna och bara så du vet så håller jag med dig o jag e själv muslim men alla dom terorister och pedofiler o whatever dom är JEHABISTER såna sjuka idioter som räknas som muslimer så tänk inte så de flesta o en stor del av oss muslimer är bra men som sagt det är Jehabisterna som gör så dom säger dom är muslimer o sånt fast dom är mördare dom vet inget om islam och tar det på ett fel sätt.

Anonymous said...

Takk for interessant informasjon