Sunday, February 17, 2008

Kriget i Kosovo,,,jag menar Kopenhamn fortsatter.


Sju natter av valdsamma kravaller, brander och gatuterror. Brandalarmen haglade in till brandskyddet. Av de 45 som gripits ar det 2 med danskt ursprung och 43 ar asylungdomar.

Tidningarna undrar varfor. Jag undrar inte varfor. Det ar klart att det handlar om ett oerhort hat mot Danmark, man vill forstora sa mycket som mojligt. De muslimska asylsokanden som kommit dit har inte ens sjalvbevarelesdrift att forsoka upptrada med respekt och odmjukhet efter att ha fatt bostad och uppehalle i Danmark. Nej man beter som en invaderande hord av skrikande, hotande, brannande primitiva manniskor. Att inte Danskarna har tappat talamodet med dessa samhallssabotorer ar markligt. Har Danskarna forlorat bade horsel och syn?  Jag trodde Danskarna var mer resoluta och skulle kunna klara av att avstyra ett hot mot sitt land om de konfronterades med det. Men de kanske inte annu ar helt medvetna om vad som hander. Vansterpartier Radikale var den "skramda gamla damen" i Danmark, de vill nu hosta upp 100 miljoner till "social upprustning". Sant har inte hjalpt hittils. Men det visar att man ar lattskramd och det ar som att halla bensin pa en eld. Fel forslag, fel tidpunkt och fel sammanhang.

Om man vill bevara fred, trygghet, medborgarnas sakerhet och medborgarnas ratt till att ha sin egendom ifred sa kan man inte bete sej som en radd gammal dam och gomma sej i badkaret med handvaskan upptryckt under hakan, man maste vara resolut och eliminera hotbilden innan hotet overgar till allvarliga samhallsstorningar. Man maste inse att hot utan logik ar en fara som maste konfronteras med permanenta metoder. 

Ta en titt pa videon som finns pa bloggen everykindofpeople och bedom sjalv hur Danskarna borde reagera. Danmark ligger runt hornet fran oss och jag hade uppfattningen av Danskarna var mer oroade over utvecklingen i Sverige, uppenbarligen sa borde vi alla vara oroade eftersom samma hot sprider sej snart overallt. Respektera var religion annars branner vi ner Danmark. 

HD SVD DN AB Sydsv SVD DN

3 comments:

KSL said...

Jeg er generelt enig med dig og selvfølgelig bør vi alle være bekymrede, både i Sverige, Danmark og resten af Europa. Når det er sagt, er det nyt for Danmark at blive angrebet af muslimske unge, der brænder f.eks skoler ned. Det har pågået i Sverige i flere år uden at medierne har kaldt udøverne andet end "ungdomsgäng".I Danmark er der trods alt stadig fri presse og det gør en stor forskel når man efterfølgende skal vurdere, hvad der skal gøres for at stoppe disse hændelser.
Der er i Danmark, som i alle andre lande, folk der med det samme er ude med undkyldninger for at disse muslimske unge går amok. Det er i mine øjne det største problem! Man anerkender simpelthen ikke at disse mennesker kommer fra en kultur der i vid udstrækning foragter Vesten og har nogle religiøse dogmer og æresbegreber der for os er uacceptable. Spørgsmålet er hvad vi skal gøre!

Personligt mener jeg at vi i første ongang skal stoppe al indvandring fra muslimske lande fra i morgen. Det skal hele Europa. Derefter er der ingen tvivl om at der skal indføres nultollerance over for aggression fra muslimsk side. Hvis ikke dette sker, tror jeg vi kan være ret sikre på at etniske europæere før eller siden vil tage sagen i egen hånd.

BefriaMedia said...

Jag haller med men om det du sajer med en reservation.

Aven om man infor nolltolens mot gatuvaldet, och brander sa ar det oerhort svart attt stoppa branderna. En gatuterrorist behover bara en tandsticka for att brann ner en byggnad som kostar 100 miljoner kronor, det har hant i Sverige. Eftersom vi inte kan gora nagonting for att stoppa en person med tandstickor sa maste andra alternativ fram. Manga har tankt men det finns bara en sak som hjalper.

Nolltolensen hajlper enbart om vi har med brakstakar att gora. Men nu har det brunnit ner hundratals skolor i sverige, da hjalper ingen nolltolerans eller invandrarstopp. For att minska en aning pa massforstorelsen sa maste vi forutom ett totalt invandrarstopp metodiskt utvisa alla kriminella och deras familjer. Det kommer inte att halpa till 100%, men en aning. Det handlar om hatare som ar besatta med att branna ner vara lander de flyttat till, det var ett stort misstag att tillata folk fram sa oerhort vitt skilda kuluturer komma till moderna lander med brannbara fastigheter. Det ar ett forsta steg som maste tas i hela Europa eftersom hoten finns overallt.

From Sweden with Grief said...

Såg på Aktuellt alldeles nyss, och där sa man att det är unga män som bränner skolor i Danmark. Det finns ingen entydig förklaring, sa man också.
Nehej, men räkna upp de förklaringar man tror det beror på då! Eller, tycker man att man tragglat nyheten hela helgen redan?