Sunday, January 13, 2008

Tidningarna betalar svart for uppgifter om politiker som betalar svart!

Tidningen NEO avslojar tidningarnas hyckleri. Nu avslojas det att uppgifterna om de skandaler tidningarna skrivit om i samband med att politiker betalat for svarta tjanster har erhallits med hjalp av betalning av svarta pengar. Tidningarna har altsa betalt svart till olika personer som berattat om politiker som betalt svart for deras tjanster. De belopp som tidningarna betalt ut ar okanda, men en person sajs har begart 50.000 kr for att beratta sin historia. Det handlar om tiotusentals kronor kanske mycket mer. Expressen och Aftonbladet sajs vara de mest aktiva med att smutskasta politiker som betalar svart samtidigt som tidningarna sjalva gor samma sak.

Att tidningarna betalt for sina storys gor berattelserna mindre trovardiga. Personer med rymligt samvete kan ju hitta pa vad som helst om dom blir lovade 50.000 kr. Den lilla trovardighet tidningarna haft minskar radikalt med den typen av arbetsmetoder. Schenstrom's beromda 2 vinglas kommer vi ihag.
Jag skulle kunna beratta om hur facket betalar ut svarta pengar men det ar det sakrast att vanta med tills facket (LO) inte ager halften i Aftonbladet langre. SVD Neo SVD

1 comment:

Björn said...

Det är pisspengar det handlar om i ett globalt perspektiv, men den svenska avundsjukan överträffar ALLT.